Mislam deka e najpametno da si se ladis, mozebi ke ti pomogne da se razbistris.
Otide nekade u pm i uste ke ni solis pamet….bolna rabota od nekoi sto ke otidt nadvor i se pravat deka se znaat…selska varijanta.
Не е битно каде сум отишол друга, од тоа што јас го продавам луѓе не идат по форуми да се жалат. Тажно е што не може да се каже истото за тебе и твојот тим ама што е тоа е.
Moj bliski prijateli ja imaat i se prezadovolni taka da od iskustvo modelot na LG e ekstra za taa cena
Заеби тоа имам другар што има другар чија братучетка има снаа од мушка тетка.
ако имаш ти твое искуство дојди сподели го, за рекла казала нема потреба.
Од друга страна на форумов луѓе кои имале лошо искуство со модел на грее се бројат на една рака, се остало е јас познавам муабети)
зашто бе кога ги спомнувате нив еднаш не речете еве викса е задоволен од нивен Хансол (колку и да ми идат на нерви екипата тука не можам да оспорам дека тој Хансол сосема коректно си ја брка неговата работа)
Или ТС што е задоволен од ломото, еве никаде не сум видел да е спомнат како позитивен пример
гаранцијата не чини (што со условувањето се сложувам дека е мизерија) го тргнаа тоа е зашто го тргнавте зашто само за пвој бренд а другиов што е ваш ребрендиран а ова а она
сеа Ќе дојде и Србинот ааа јас еуровент не признавам ама грии да имаше еуровент ќе ги земев нив место фуџицуво кое го продавам
Гледам членови се фрустрирани како темава за година дена не мрднала, а сиромашката го вергла истиот муабет најмалку од 2016 година