Квалификации за европските натпреварувања

Член од
8 август 2013
Мислења
1.320
Поени од реакции
2.069
Чудно вака,никој никаде не ги сака.

Интересен феномен.
Ako Romanija go mislish kako cella Evropa, togash ok, nikoj nikade ne gi saka :D
Автоматски споено мислење:

Овој ми е поубав. Титула вреден :D
hehe da, go pamtam ovoj gol od offside, i posle se zhalite za futballot vo Makedonija. Vie go napraevte "invent" krazhbata vo futballot vo ova drzava.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.116
Поени од реакции
13.443
Ako Romanija go mislish kako cella Evropa, togash ok, nikoj nikade ne gi saka :D

hehe da, go pamtam ovoj gol od offside, i posle se zhalite za futballot vo Makedonija. Vie go napraevte "invent" krazhbata vo futballot vo ova drzava.
Како сега само Романија е?
Во Британија не ве сакаат. Во Полска исто. Во Шпанија такоџе. Во Швицарска исто. Или овие во Африка се? :LOL:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Како сега само Романија е?
Во Британија не ве сакаат. Во Полска исто. Во Шпанија такоџе. Во Швицарска исто. Или овие во Африка се? :LOL:
Како бе полјаците масовно во Албанија на одмор?
Од каде Шпанија такоџе?

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Од каде Шпанија такоџе?
I jas ne znam so koj pamet I vie debatirate so sva I svasta, neka uzivaat so rumuncite zosto izvadile nekoi paroli pro srbija a ovie poslednite igraat majtap kaj I da stignat da ne zboruvam za grcite bugarite albancite. Kup rabotnici makedonci ama kup bili su sezonski kaj gazda albanec ili na odmor po albanija I Sega da se zbori nesto hahahah komedija.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.116
Поени од реакции
13.443
Од каде Шпанија такоџе?
Па прашај кој не сака да слушне за независно Косово во Европа највеќе и ќе ти текне зошто. Или сакаш да ти објаснам за Каталонија ?
Мислам не си глуп.

Оооо шастри. На сите последни утскмици меѓу Полска/Албанија има инциденти. Факт е дека не ве мирисаат во Источна Европа. И мене ми е чудни и трагично на крај зошто вака небесен народ , нобеловски. Да не ве сакаат.

I jas ne znam so koj pamet I vie debatirate so sva I svasta, neka uzivaat so rumuncite zosto izvadile nekoi paroli pro srbija a ovie poslednite igraat majtap kaj I da stignat da ne zboruvam za grcite bugarite albancite. Kup rabotnici makedonci ama kup bili su sezonski kaj gazda albanec ili na odmor po albanija I Sega da se zbori nesto hahahah komedija.

Што AI да употребам ова за да ми го објасни? :pos:

Ролф Шипни ајмо

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Па прашај кој не сака да слушне за независно Косово во Европа највеќе и ќе ти текне зошто. Или сакаш да ти објаснам за Каталонија ?
Мислам не си глуп.

Оооо шастри. На сите последни утскмици меѓу Полска/Албанија има инциденти. Факт е дека не ве мирисаат во Источна Европа. И мене ми е чудни и трагично на крај зошто вака небесен народ , нобеловски. Да не ве сакаат.

Што AI да употребам ова за да ми го објасни? :pos:

Ролф Шипни ајмо
Шпанците заради Каталонија не ја признаваат Косово, не заради некаква омраза, и самиот знаеш.
Источна Европа се словени па и вие тука сте најголеми фашисти од цел свет, за полските ултраши да не зборам кои прават имциденти кај ќе стигнат.
Ама србин толку разбира, цел свет ве бомбардираше пак памет немате ебате говедите, сакате пак да ви се деси истото или што е работата?

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.116
Поени од реакции
13.443
Шпанците заради Каталонија не ја признаваат Косово, не заради некаква омраза, и самиот знаеш.
Источна Европа се словени па и вие тука сте најголеми фашисти од цел свет, за полските ултраши да не зборам кои прават имциденти кај ќе стигнат.
Ама србин толку разбира, цел свет ве бомбардираше пак памет немате ебате говедите, сакате пак да ви се деси истото или што е работата?

Хахах. Не се тригај бе одма.
Ме праша, ти одговорив.

По твоја логика и Шпанциве ќе ги бомбардирате?

Скраја да е. Со србите немам ништо.

Зошто тогаш и во Британија дека сте кримогено племе?

Видиш јас сум бил во Албанија. И можам да седам со Албанец на маса, да пијам коњак и свинско да јадеме. Незнам ти дали тоа можеш да го направиш со Македонец, Србин или ете со тие лошите Словени. Затоа не ми продавај муда за бубрези за твојата толеранција.
Како сега цела Источна Европа се нацисти викаш?
Неможе бе така Пуно, сите лоши само вид добри да сте. Има нешто тука.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Хахах. Не се тригај бе одма.
Ме праша, ти одговорив.

По твоја логика и Шпанциве ќе ги бомбардирате?

Скраја да е. Со србите немам ништо.

Зошто тогаш и во Британија дека сте кримогено племе?

Видиш јас сум бил во Албанија. И можам да седам со Албанец на маса, да пијам коњак и свинско да јадеме. Незнам ти дали тоа можеш да го направиш со Македонец, Србин или ете со тие лошите Словени. Затоа не ми продавај муда за бубрези за твојата толеранција.
Како сега цела Источна Европа се нацисти викаш?
Неможе бе така Пуно, сите лоши само вид добри да сте. Има нешто тука.
Не, јас никогаш со македонец не сум седел на маса... браво за тебе.
Британија има општ проблем со илегалната миграција, албанците им се скејпгот за да не бидат етикетирани за расизам ако сакаат да воведуваат построги мерки против миграцииве.
Општо познато е дека источно словенските народи се најрасисти и фашисти, за србите да не зборам.

Ако Шпанците сакаат да направат етничко чистење тогаш и на нив им посакувам уште полошо бомбардирање.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.885
Румуните бар се православен народ, а вие сте следбеници на педофил. Сигурно дека нормален човек не сака у четири сабајле да му завиваат проповедници на педофил, него ке сака луѓе кои се од иста религија.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не, јас никогаш со македонец не сум седел на маса... браво за тебе.
Британија има општ проблем со илегалната миграција, албанците им се скејпгот за да не бидат етикетирани за расизам ако сакаат да воведуваат построги мерки против миграцииве.
Општо познато е дека источно словенските народи се најрасисти и фашисти, за србите да не зборам.

Ако Шпанците сакаат да направат етничко чистење тогаш и на нив им посакувам уште полошо бомбардирање.
Да умреш да даде Господ.

Kajgana Shop

На врв Bottom