eve da receme deka si u pravo... Daj go celo video pa da vidime dali e seceno i montirano.Абе терајте си вие пропаганда, не ви се мешам. Смешно е што до толку го правите глуп народов, цело време треба некој лажните вести да ви ги моча.
Како не ве мрзи да се лажете сами не ми е јасно.
urkite na linkot vikaat bilo montirano kako be eden ne go postira cel govor? rusite toa sto go postiraa e prilicno jasno. ama goltaj ti propaganda.
Автоматски споено мислење:
kaj ke postoi, oni originalot od sekade revnosno se trudat da gi izbrisat, da imase druga verzija odma ke ja postiraa pod sekoe video. polesen penal zdravje.Уште од реддит да ставиш, и ќе стане вистина!
Готово, пуф!
Видеото не постои
Автоматски споено мислење:
dosta be glup... ti rekov teraj u igracnica za tamu si.Ajde ete sam napisa deka ke me kolish, so sega se plasis p*cko?! Toa dali jas citam ili ne citam, ne e tvoja rabota devojche..Me sledis vo chekor, site mislenja mi gi citiras, postojano me citiras, znam deka si mi fan, ama prekini vekje dosadna stana. Nitu sum te citiral, nitu pa mi e vazno ti so mislis za mene, a osobeno sega koga si otkri deka si ljubitelka na obezglavuvachi na deca i teroristi....Odi si tamu vidi koga ima protest na tie mudzite pridruzi im se Sidnej Melburn nekadei ne smaraj psihopatke....
normalno deka te citam i tebe i ko sto gledas site na temata. forum e. tuka sme da smenime mislenje i ok e da mislis porazlicno od mene ili jas od tebe. rabotata e sto ti ni citas, ni znaes sto zboris, ni imas osnovni poznavanja za temite na koj pisuvas ni mozes da pratis ili da definiras stav. glup si.
Последно уредено: