Политички случувања во Израел

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Готово бабуш дилемата е решена после 25 секундно видео од телеграм. Фала ти, не знам како на некој до сега не му текна во 25 секунди да ја реши дилемата и да ме/не едуцира сите нас незналици. Уште еднаш, од срце ти благодарам.

твитер и телеграм се новите сајтови за вести, таму можеш да ја видиш секоја страна и да донесеш заклучок. За разлика од медиумите кои те лажат со 40 бебиња и слични муабети.

твитер и телеграм се новите сајтови за вести, таму можеш да ја видиш секоја страна и да донесеш заклучок. За разлика од медиумите кои те лажат со 40 бебиња и слични муабети.
И на Твитер и на Телеграм има тешки манипулации, така да све исто....

И на Твитер и на Телеграм има тешки манипулации, така да све исто....
Да ти пуштам видеа како сечат глави,раце,нозе со мачети и како питбули јадат пенис и тестиси на педофили па после тврди дека е монтажа.

kako trgnalo mesto deutschland deutschland über alles, ke bide deutschland deutschland alah akbar...

dojchestan be :lolzz:
ич кур не ме боли,сите 2 мил + таму нека ги носат, само нека не ги носат кај нас во АУС

Готово бабуш дилемата е решена после 25 секундно видео од телеграм. Фала ти, не знам како на некој до сега не му текна во 25 секунди да ја реши дилемата и да ме/не едуцира сите нас незналици. Уште еднаш, од срце ти благодарам.

ќе има надеж од 1 декември за тебе, ке се воведе ефтина струја преку ден од 13 до 15 искористи ја паметно

ќе има надеж од 1 декември за тебе, ке се воведе ефтина струја преку ден од 13 до 15 искористи ја паметно
Ќе ја ебам сестра ти на евтина струја.

Да ти пуштам видеа како сечат глави,раце,нозе со мачети и како питбули јадат пенис и тестиси на педофили па после тврди дека е монтажа.
И? Која ти беше поентата на постот? Јас само ти реков дека и на твитер и на телеграм може да се манипулира. Или си пишиш колку да се пиши нешто да не ти е досадно.

8618c296f903c40387c95467e83adc9784d8b8a78a7b1829724a6738a89cf053_1.jpg
Ти демек од јаките си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom