Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не е тоа поентата бе, што има врска дали видел 10к евра дали не, друго ти кажува човекот. Еве замисли три месеци со ред играш еден сингл дневно, тоа се значи 90 сингла (ќе земеме дека по 30 дена имаат трите месеци) на 1.9 квота. Свесен си дека не треба 45 сингла да погодиш за да бидеш барем на нула пошо не играш на 2 квота него на 1.90? Тоа сака да ти каже човекот, на долг рок е невозможно да бидеш плус со тој начин на игра и квоти, зашто што повеќе и подолго играш толку помали ти се шансите за профит. Тебе па особено ти се мали со типови како брадата ќе стави 40 поени и Анте мора да даде 35 денес.

Poentata e da se kladam taka kako shto na nego mu odgovara.
Ne fala.
Podobro ke se kladam vo kladilnica, taka kako shto na mene mi odgovara, bez ogranicuvanja i uslovi.

Ne fala.
Podobro ke se kladam vo kladilnica, taka kako shto na mene mi odgovara, bez ogranicuvanja i uslovi.
Точно. И на двете места ќе бидеш во минус.

Ne fala.

Наместо парите да ги даваш во кладилница пишувај ги типовите и влоговите во фајлот што ти го пратив.

Ако за неколку месеци си во плус ќе ти исплатам без данок колку што си добил.

Ако си во минус да ми исплатиш ти мене колку што си изгубил.

До тогаш парите што мислиш да ги играш ставај ги во фиока.

Не знам што е толку тешко да се разбере. Нема ни услови ни ништо.

1696895872858.png

Еве и сликовито

Ако си изиграл вака ти исплаќам 733, зошто иако си добил 2033, во фиока ти се 1300

Во случај да си го промаршел Харден, тоа значи си добил 1083, си имал влог 1300, треба да ми исплатиш 217.

Поедноставно од ова не можи да биди.

Attachments

• 1696896050957.png
    1696896050957.png
    47 KB · Прегледи: 9
Последно уредено:
Наместо парите да ги даваш во кладилница пишувај ги типовите и влоговите во фајлот што ти го пратив.

Ако за неколку месеци си во плус ќе ти исплатам без данок колку што си добил.

Ако си во минус да ми исплатиш ти мене колку што си изгубил.

До тогаш парите што мислиш да ги играш ставај ги во фиока.

Не знам што е толку тешко да се разбере. Нема ни услови ни ништо.

Kako prvo za voopshto da se kladime treba unapred da gi vlozime parite...
Kako vtoro moze da se kladime za nekoj razumen iznos, ne za 10k evra. Eve ubavo ti ponudiv da se kladime vo 1000 evra, shto fali malku da ne se ?

Kako prvo za voopshto da se kladime treba unapred da gi vlozime parite...
Kako vtoro moze da se kladime za nekoj razumen iznos, ne za 10k evra. Eve ubavo ti ponudiv da se kladime vo 1000 evra, shto fali malku da ne se ?

Дали исчита тоа што ти пишав зошто ја едитирав пораката.

Не се кладиме на 10000 евра.

Парите наместо да ги уплаќаш ги ставаш дома во фиока.

По еден месец гледаме баланс колку си плус минус и се раздолжуваме.

Види ја сликата погоре.

Дали исчита тоа што ти пишав зошто ја едитирав пораката.

Не се кладиме на 10000 евра.

Парите наместо да ги уплаќаш ги ставаш дома во фиока.

По еден месец гледаме баланс колку си плус минус и се раздолжуваме.

Види ја сликата погоре.

Dobro vo red. Kakva garancija imame i dvajcata deka na kraj ke se isplatime ? Chesen zbor ?

Dobro vo red. Kakva garancija imame i dvajcata deka na kraj ke se isplatime ? Chesen zbor ?

Иако сум 10 години тука, сепак не се знам со никого за да ми гарантира. Да бегам не планирам, а и лесно може да ме дознаат по IP адреса. За исплата без гајле, макар што последно нешто што треба е да му се верува на анонимец на форум.

Другата опција е 15% данок на познати арамии :)

Иако сум 10 години тука, сепак не се знам со никого за да ми гарантира. Да бегам не планирам, а и лесно може да ме дознаат по IP адреса. За исплата без гајле, макар што последно нешто што треба е да му се верува на анонимец на форум.

I jas sum 10 godini tuka...
Ne moze da se kladime bez da vlozime pari... izvadi 1000 evra i jas ke izvadam da gi pratime kaj nekoj siguren clen od forumot i posle toa se vpushtame vo sorabotka...

Последниве неколку сезони коефициентите се помали од 1.9, редовно. Тие брадата, мадата и останати суперстарс редовно под 1.8 одат, со поголемата граница од нормалната. И кога ќе ти удрат 15% данок... тешко дека ќе бидеш во плус.
Со други зборови, играш нешто што има 45-50% шанси (ради зголемената граница), на коефициент 1.65-7 после данокот.
Поедноставно, ако играш сингл од 10 000 денари по кошаркар, при 2 од 3 учинок си профит околу 2000-3000 денари. Смешки.

Математика нема кладењето на играчи повеќе, осудено е на пропаст.

Па нека ги пишува тука типовите секој ден, ќе биде јавно и транспарентно без можност за едитирање и праење дубари. Почнете од 01.11.2023, завршете на 30.11.2023. Ако е во плус исплати го, ако е во минус он те исплаќа, просто ко грав. Било кој да заебе ќе испадне најголема пичка на светот и тоа е тоа.

I jas sum 10 godini tuka...
Ne moze da se kladime bez da vlozime pari... izvadi 1000 evra i jas ke izvadam da gi pratime kaj nekoj siguren clen od forumot i posle toa se vpushtame vo sorabotka...
Па нека ги пишува тука типовите секој ден, ќе биде јавно и транспарентно без можност за едитирање и праење дубари. Почнете од 01.11.2023, завршете на 30.11.2023. Ако е во плус исплати го, ако е во минус он те исплаќа, просто ко грав. Било кој да заебе ќе испадне најголема пичка на светот и тоа е тоа.

Еве го фајлот, јавно достапен е за сите, секој може да го гледа, така да сведоци ќе бидите сите тука. Или нека биде и тука не ми менува, само да биде прегледно.

Нема што да даваме пари кај човек. Постојат милион начини моментално на префрлање пари преку ИБАН од банка, Вестерн Унион, Раја, Револут, Пајонир, Пејпел. Избери било кое од овие јас ги користам сите. Ти гарантирам со глава дека колку и да си во добивка ќе ти префрлам. Нема што да се кладиме во 1000е. Какво е тоа кладење... Или си плус или минус. Колку што ќе изгубиш/добиеш ќе се покриеме.

Последно уредено:
За септември месец сум 750 евра плус од примање уплата. Океј лимитирана уплата/исплата имам, плус ги бирам тикетите кои што ги прифаќам, али зборот ми е ако не си алчен и размислуваш трезвено има пари од примање уплати.

Сите други тикети шо се ризични или на големи влогови ги праќам кај големите риби, знае и од таму да капне процент.

За септември месец сум 750 евра плус од примање уплата. Океј лимитирана уплата/исплата имам, плус ги бирам тикетите кои што ги прифаќам, али зборот ми е ако не си алчен и размислуваш трезвено има пари од примање уплати.

Сите други тикети шо се ризични или на големи влогови ги праќам кај големите риби, знае и од таму да капне процент.
I ti li pocna so toa da se zanimanas,garancija za isplata do kolku pari imas..koj kladilni gi nudis kako opcija za igranje..

I ti li pocna so toa da se zanimanas,garancija za isplata do kolku pari imas..koj kladilni gi nudis kako opcija za igranje..

90% од тикетите јас ги праќам кај други луѓе, само мал дел каде што можам да потпрам ги задржувам за себе.

Спортлајф и бет365 се кладилниците, скриншот и тераш.

90% од тикетите јас ги праќам кај други луѓе, само мал дел каде што можам да потпрам ги задржувам за себе.

Спортлајф и бет365 се кладилниците, скриншот и тераш.
Zasto samo tie kladilni se vo igra???Sto e so kopacka,maxbet,mozzart, evrotip???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom