Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е некој заинтересиран да направиме дискорд група од членови што се кладат посериозно и да си разменуваме секакви информации на дневна база?
Dobra idea ama da budi seriozna grupata a ne sekakvi gluposti da se pisuva I da se navreduva clenovi

Дали е некој заинтересиран да направиме дискорд група од членови што се кладат посериозно и да си разменуваме секакви информации на дневна база?

Moze i telegram, ama da ima postrogo moderiranje. Da nema glupi predlog tipovi kako 'bradata vecer plus' tuku so objasnuvanje sto i kako.

Познавате ли човек/група/типсер, што секој ден, или секој ден, ќе погоди квота 2.0 ?
20дена по 2к да вадам, доста ми е.
До сега двајца другари се нафатија, ама дупки...

Познавате ли човек/група/типсер, што секој ден, или секој ден, ќе погоди квота 2.0 ?
2023 година и уште се пишуваат вакви глупости. 1.05 коефициент нема да погодиш 20 дена по ред а камоли 2.0

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Другар да беше така лесно досега сите ќе бевме милионери, нема шанса то да го успејш.

Се зезам другови и другарице. Одамна научив дека нема пари у кладионица.
Само криво ми е што не и сместив еден гол на една вработена у моцарт... :D

Утре попладне креирам Телеграм давајте предлози за правила и слични работи само да се избегне trash talking .

Преголем ризик е иначе би се нафатил да уплаќате кај мене со квоти од бет65 без даноци без ништо на вакви игри плус минус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom