Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа не значи дека се купува и суверенитетот и државноста.Да, особено кога таа земја ќе им ја купи саканиот Ротшилд. (се случило во 19 век ама ај да не ги дразниме копитава северџгански)
Освен ако не планираш ти да идеш да се рокаш тамуИзраел не е сама во борбата
Израелците имаат поговорка : Тоа што не може да се купи со пари, може да се купи со повеќе пари.Па тоа не значи дека се купува и суверенитетот и државноста.
не знам, прашај ги нив тие мислат дека се купува.Па тоа не значи дека се купува и суверенитетот и државноста.
Дарди знаев дека еден ден ќе се сложиме, само морам да те поправам нешто, најдобри служби после КосовскитеЗатоа важи дека имаат најдобри служби, им пуштија хипици на транс забава, ги убија нив и еве ти Газа на тацна и поколј. Ова не беше успешна акција на Хамас туку на Мосад.
Газа толку е густо што немаш кај да прдаш на раат, не па 1000 хамасовци да тргнат на акција а хипиците уште да се журкаат.
Не е за верување дека има над 900 загинати евреи, одамна велат дека имаат 100% контрола а бројот на мртви расте секој ден за стотина.
Џабе курчење Хамас немаат голем број припадници ниту па оружје, Хезболах е друга прича мада и они би траеле подолго ама губат без проблем, останува Иран само што може да мати рачуни, ама затоа тука е Сад да не дозволат изненадување.
Наводно Хезболах има 150.000 ракети што секако се голем проблем за Ирон дом, не верувам да имаат толку пресретнувачи, башка што тоа ќе им биде голем трошок.
Ајде малку и помош да им се прати..!Голема поддршка до нашите израелски пријатели. Израел не е сама во борбата против тероризмот. Од срце верувам дека Израел овој пат од корен ќе ги исчисти терористите на хамас и другите останати ѓубриња.
Lol.не знам, прашај ги нив тие мислат дека се купува.
Who sold Palestine?
Прегледај го приврзокот 393709
Прегледај го приврзокот 393710
https://www.rothschildarchive.org/family/philanthropy/baron_edmond_de_rothschild_and_palestine
Кога последен пат си бил во Белград?Kolku e verno ova?
Кај има сила, нема правдина…Lol.
Едно е приватна сопственост на земјиште, а друго е основање држава.
И сега ако сакам може да си купам земјиште во Грчка пример, ама тоа не ми дава за право да основам држава во Грција.
Уште да знаеш дека челните луѓе на Хамас се агенти на Мосад па ти и понатаму верувај во приказните на телевизиските канали.Голема поддршка до нашите израелски пријатели. Израел не е сама во борбата против тероризмот. Од срце верувам дека Израел овој пат од корен ќе ги исчисти терористите на хамас и другите останати ѓубриња.
Pred dve godini, godinava kje odam pak, na Saem, pishi neshto povishe, ako ne tuka, moeto pp ti e otvoreno, bash sakam da znam neshto povekje, pozdrav.Кога последен пат си бил во Белград?