- Член од
- 29 септември 2014
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na koj mu se jadi lajna ko na vremeto sto jadevte, ete bujrum.
Bas me interesira levicarite sega kako ke se proiznesat okolu ova, na vremeto duri bea sareni kurtoni nesto ne im bese po kef intoniranjeto na himnata, barem po komentarite tuka.
Dali vo megjuvreme kulturno se unazadija pa povekje ne im preci ili si ostanaja kurtoni kako i sto si bea
#prasanjakoimemacat
сега ќе се јави Пичковски, Дерала,па и Мисиро и Зајчето, ОХИ не мозе, треба нова Северна химнаNa koj mu se jadi lajna ko na vremeto sto jadevte, ete bujrum.
Bas me interesira levicarite sega kako ke se proiznesat okolu ova, na vremeto duri bea sareni kurtoni nesto ne im bese po kef intoniranjeto na himnata, barem po komentarite tuka.
Dali vo megjuvreme kulturno se unazadija pa povekje ne im preci ili si ostanaja kurtoni kako i sto si bea
#prasanjakoimemacat
Ова е добро, се додека детето не стигне дома, па родителите ќе му сервираат српски чуства, знаете веќе на што мислам.
Ne, ne znaeme sto mislis, ne citame misli.Ова е добро, се додека детето не стигне дома, па родителите ќе му сервираат српски чуства, знаете веќе на што мислам.
Ne mi e bitno toa, bitno mi se levicarite da se javat.сега ќе се јави Пичковски, Дерала,па и Мисиро и Зајчето, ОХИ не мозе, треба нова Северна химна![]()
Ne, ne znaeme sto mislis, ne citame misli.
Mozis da ni posocis pokonkretno na sto mislis?
Автоматски споено мислење:
Ne mi e bitno toa, bitno mi se levicarite da se javat.
Sega zasega slabo nesto![]()
А ти кога стигнуваш дома, дедо татко, брат син на чичко, баба ти прва братучетка, братучед на мајка ти брат и така натаму. Традиција.Ова е добро, се додека детето не стигне дома, па родителите ќе му сервираат српски чуства, знаете веќе на што мислам.
Slabo, slabo nesto reakcii od izbanjatite nasi forumski kolegi. Jas ocekuvav izliv od emocii, reakcii kako na vremeto ama nisto, izgleda padna standardot, i tie stanaa nekapeni.
Наместо „Македонците се борат…“, да оди „Македонија се бори…“ ретко кој овдешен нема да ја пее химната. Ако ваквото нешто некој не може да го разбере, ништо не разбира. Лично за мене, како Македонец, да сум роден во Сандански и сиот живот да живеам во Бугарија, ако во бугарската химна оди: „Бугарите се борат…“, нека си се борат, но јас, како Македонец, нема да им пеам да се борат – се вели во коментарот.
Гнасниот југословенски, некрстен џган што ги населува Карпош, Центар и Аеродром, заслужува џамии на секој семафор и се пропратно што со тие џамиите иде.