Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
Единствена позитива денес гледам во Кин. Не направи летово пауза цело на припреми го потроши и се гледа резултат. Далеку далеку е подобар со топката во нозете

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.695
Единствена позитива денес гледам во Кин. Не направи летово пауза цело на припреми го потроши и се гледа резултат. Далеку далеку е подобар со топката во нозете
Брат, до шеснаесетник не припари орангутанот, ти викаш се подобрил :ROFLMAO:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.699
Поени од реакции
88.695
Ајде нека влага Јилдиз, ова што го прикажува Кеан е срамота од епски размери, никогаш не сум видел толку лош напаѓач во црно белиот дрес... Јакинта и Амаури беа Виали и Раванели за овој. Бендтнер барем дремеше у шеснаесетник, овој ни тоа не знае.

Нека влага Кенан...
Автоматски споено мислење:

Фаџоли го вади бе:pos:, ПУ да ти ебам фацата полураспадната

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
Ајде нека влага Јилдиз, ова што го прикажува Кеан е срамота од епски размери, никогаш не сум видел толку лош напаѓач во црно белиот дрес... Јакинта и Амаури беа Виали и Раванели за овој. Бендтнер барем дремеше у шеснаесетник, овој ни тоа не знае.

Нека влага Кенан...
Автоматски споено мислење:

Фаџоли го вади бе:pos:, ПУ да ти ебам фацата полураспадната
Лош беше реално Фаџиоли на крај и нен oдигра нешто wow или одлично...

Лошо мн лошо, сфаќам дека е тешко гостување ама проблемот е шо не ни пробаја нешто да напрат.

Со 4 назад на крај напаѓавме поќе ама вез шпиц класичен напред ....

Гати за малце пак ќе не кошташе мн.

Шчезни некни поклони 3бода, денес спаси 1 бод. Таков е и овај Јуве како Шчезни.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Ова што го играме под Алегри не му го посакувам ни на најголем непријател. Мора да се воведе некоја казна ко недела дена самица за тренерот на леб и вода, после вакво издание на тимот. Проклетник, да му свршам на фацата умрена незакопана.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Лош беше реално Фаџиоли на крај и нен oдигра нешто wow или одлично...

Лошо мн лошо, сфаќам дека е тешко гостување ама проблемот е шо не ни пробаја нешто да напрат.

Со 4 назад на крај напаѓавме поќе ама вез шпиц класичен напред ....

Гати за малце пак ќе не кошташе мн
Ја не знам која утакмица си ја гледал брат, па ние воопшто не пробавме да нападнеме.. сакаш со 3 со 4 со 5 назад цела утакмица бевме мизерни и на крај задоволната фаца на глобилот коа ја видов ќе го скршев телевизорот. Па ова е полошо од 2010та бе мамицата да им ја изнаебе [mention]Scirea [/mention] на цел тим со се валето на глабилот.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.828
Поени од реакции
17.775
Ја не знам која утакмица си ја гледал брат, па ние воопшто не пробавме да нападнеме.. сакаш со 3 со 4 со 5 назад цела утакмица бевме мизерни и на крај задоволната фаца на глобилот коа ја видов ќе го скршев телевизорот. Па ова е полошо од 2010та бе мамицата да им ја изнаебе [mention]Scirea [/mention] на цел тим со се валето на глабилот.
Друг ми беше муабетот очигледно шо да пишам се вади од контекст и филова.

Член од
20 септември 2021
Мислења
172
Поени од реакции
180
Дрки се надевам знаеш која е навивачкава песна:
ДЕВИ ДРКИ ООО
ДЕВИ ДРКИ ЕЕЕ
ДЕВИ ДРКИ ОО
ДЕВИ ДРКИ ДА ТИ ЕБАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
УМРЕН СПАСИ НЕ И НЕ ПИШИ ТУКА НЕ ДАВАЈ МИСЛЕЊЕ ЧУВАЈ СИ ГО ЗА ТЕБЕ КАНЦЕРУУУУУУ! Шинтерашу утепан! Копи пејст специалисту !!!

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.458
Уште кога видов дека Влаховиќ и Милик се повредени знаев дека ќе има вакво помрачување.

Кин не смее да игра во Јувентус, подобро Гати да биде лажен напаѓач.

Kajgana Shop

На врв Bottom