Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Лестер има повеќе победи од Челзи во 2023та.. иначе Лестер испаднаа од Премиер Лига во Мај месец :pos: :pos:
Значи овој регрутерот на Челзи ни за кур не го бива. Во буквална смисла.

Лестер има повеќе победи од Челзи во 2023та.. иначе Лестер испаднаа од Премиер Лига во Мај месец :pos: :pos:
Епа со полесни играат во втора лига, што сакаш. :icon_mrgr:

Епа со полесни играат во втора лига, што сакаш. :icon_mrgr:
не брат, се мисли на Премиер Лига само, тоа е финтата.. смешно е а и тажно во исто време, на толку пари фрлени..

не брат, се мисли на Премиер Лига само, тоа е финтата.. смешно е а и тажно во исто време, на толку пари фрлени..
Eпа брале ако колата ти нема вода во хладњак а ти и ставаш средство за бришачи и гориво џабе ти се тие 3000 дадени за гориво и тоа средство коа колата ќе прегрева па и зариба.

Ќе се вратат и Челзи, ќе им чукне на америте у глава дека мора посаглам да работат ако не сакаат да бидат газди на Чемпионшип тим. Сепак не е ова НФЛ или МЛС, нема франшизи тука. Не е битно само да се учествува а и учеството не е загарантирано. :)

Celsi doprva ke go jade kurot so ovie gazdi, taka da moze da se vrati tamu kade sto bese pred erata na Roman.

Де Зерби ака сеоски Пеп. Влезен е типот во некој Пеп филм да ротира секоја утакмица и кога треба и кога не треба.

Celsi doprva ke go jade kurot so ovie gazdi, taka da moze da se vrati tamu kade sto bese pred erata na Roman.
Челзи секако ќе освои лига и европски трофеј пред Јунајтед.

Тие знаат дека се во криза и имаат проблеми па мењаат политика, играчи и тренери за да најдат начин како да се вратат да бидат конкурентни, Јунајтед од друга страна е веќе неколку години просечно евертон клубче за кое трето место во лига е успех за паради низ градот.

Последна домашна лига пред 11 години, европа лига 2017 а ЛШ пред да се роди дантемкд.

Де Зерби ака сеоски Пеп. Влезен е типот во некој Пеп филм да ротира секоја утакмица и кога треба и кога не треба.

Брајтон е типична екипа која може да плесне било кој фаворит, и следната да ја изгуби од тим кој се бори за опстанок.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom