dantemkd
demon hunter
Исто е и за Јунајтед ако фановите ја критикуваат управата не значи дека даваме изговор.nema izgovor, shit show e vodenjeto na chelsea
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто е и за Јунајтед ако фановите ја критикуваат управата не значи дека даваме изговор.nema izgovor, shit show e vodenjeto na chelsea
30 години почекавте и ваша беше.
Пиши сега како Вандајк е "GOAT" штопер со 3 добри сезони.![]()
А за нетспенд не ли пишеш нешто?Ај да не спамираме, иако „да се дочека“ > „да се чека“
А за нетспенд не ли пишеш нешто?
Вие сте секогаш у плус пример ти е сека Каиседо 150 мил и Лавиа 50ми накрај добиваш корпи и ти останува позитивен нетспендот.Тоа нетспенд е го купуваш Погба за 105м, продаваш дресови за 80м и трансферот иди 25м или во тогашни валути џабе?
ПС Колку ве кошташе Нуњез?![]()
А за корпите си ќутиш.Засега по плус три големи бодови против Њукасл и Вест Хем.
За понатаму не можам да кажам.
А за корпите си ќутиш.![]()
Постирај ми и од лига Европа.Греота се овие од Челзи да ги коментирам Каиседо и Лавиа и нивниот придонес кон 15то место или кое и да се.
Ај наредно коло ако утд не победи, ќе му се приклучи пак во топ 4 па ќе постирам табела да видиме како се одвиваат работите
Постирај ми и од лига Европа.![]()
Чисто да сум у тек.Лани ја игравте и веќе недостасува...
. Само мислам дека прозивање играчи по медиуми, нивно бркање во младинскиот тим и нивна целосна изолација е многу лоша идеја. Фергусон многу поинаку ги решавше овие работи.
Околу Болдот.Зашто не го продаде тогаш летово?
Јасно ми е дека Санчо е unmanageable и да не бидам сфатен погрешно, не сум на страната на играчот, само викам дека Тен Хаг можеше многу подобро да ја изменаџира целава оваа ситуација. Имаше доволно прилика да увиди дека станува збор за лош карактер на играч и дека ова што го прави Санчо не е од вчера.
Фино лепо можеше да го продаде летово, додека сеуште имаше некаква цена играчот.
Зашто го оставија во тим? И ова е дел од менаџирањето на екипата.
Чист пример Артета, се ослободи од цело ѓубре на играчи кои ги имаше Арсенал и клубот почна да реди резултати.
Понекогаш одлукиве на Тен Хаг ми се од типот "сакам да се ебам, ама нејќам да ми влезе".
hahhaah prijatele dosta si go ladish so botovive shitchesterskiТоа нетспенд е го купуваш Погба за 105м, продаваш дресови за 80м и трансферот иди 25м или во тогашни валути џабе?
Cel fan klub Junajted da si go ladi vo koritoto kaj so tatko ti go,,kapel" kurot.hahhaah prijatele dosta si go ladish so botovive shitchesterski
znachi vo na majka ti pichkata, okCel fan klub Junajted da si go ladi vo koritoto kaj so tatko ti go,,kapel" kurot.