Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Абе 100 луѓе ви изгореа за нецела година, збор не кажавте и двајцата, не гукнавте ништо. За оној љопон он Косово што го утепаа ни ги подувте јајцата. Оној @Dardan-ia три дена нема спиено, све што најде од твитер го репоситраше тука.

Споредено со твоите некогашни предци од времето на Скендерег вие во моментов сте културолошки поблиски до Арапи отколку до нив.
Автохтоноста вие е најјака карта и само таа ја користите, ама стварно освен со Скендербег како врвно достигнување не знам со што друго можете да се пофалите како нација.

Јака му душа на Скендербег со наследници како вас кои животот го поминуваат како Арапи со мајчин јазик албански...не мораш да ми реплицираш знам дека ќе кажеш дека ние сме криви за тоа.

Абе каков црн Скендербег. До 15 век нема докази дека им постоел јазик. Мајка му Воисава се викала. Другите роднини

Skanderbeg had three older brothers, Stanisha, Reposh and Constantine, and five sisters, Mara, Jelena, Angelina, Vlajka and Mamica.[24]

У кој црн универзум се овие имиња албански? Факинг Станиша се викал брат му, сестра му Јелена.

Се се тоа исламизирани кавказанци носени тука да прават башибозук за османлиите полесно да владеат.

1695756327896.png

1695756440701.png

Човек да ти љубомори тебе значи да му љубомориш на куртон бидејќи ја онанува Миа, не бе никој не ти лубомори, ти си само куртон кој ќе биде фрлен на крај, изрод си, не си ни македонец ни србин, после користење не ќе постоиш повеќе, стоиш на српски ќур, ама куртон си сепак, немаш вредност, не се гордеј.
Кур се пишува со К, не со Ќ.

Абе каков црн Скендербег. До 15 век нема докази дека им постоел јазик. Мајка му Воисава се викала. Другите роднини

Skanderbeg had three older brothers, Stanisha, Reposh and Constantine, and five sisters, Mara, Jelena, Angelina, Vlajka and Mamica.[24]

У кој црн универзум се овие имиња албански? Факинг Станиша се викал брат му, сестра му Јелена.

Се се тоа исламизирани кавказанци носени тука да прават башибозук за османлиите полесно да владеат.

Прегледај го приврзокот 392030

Прегледај го приврзокот 392031

Јади говна што ја стаи свадбава, пак сеа во тој rabbit hole ќе треба да влезам со две нозе :icon_lol:

Јади говна што ја стаи свадбава, пак сеа во тој rabbit hole ќе треба да влезам со две нозе :icon_lol:

Не постои позаразно нешто на Јутуб, Васко Жабата гомна да јаде. Секогаш го тагирам @zmej gorjanin и му се заблагодарувам за ова видео.

Владата на Рамуш Харадинај е помалку владина отколку таа невладина организација.
За 2007 незнам, ама 2015 е false flag акција на Сашо со помош од Харадинај, тоа сите го знаат.

Може и ова е false flag операција на Курти и Вучиќ. Не можеш да знаеш со сигурност кај таков популист како што е Вучиќ.
Инаку, српско-албанското непријателство го уназадува целиот регион.
Еве ти карта на ЕУ, без прекуморските територии:

1695756719072.png

Забележуваш ли огромна, нелогична дупка на Балканот?
Што им е заедничко на државите обележено со жолто на Балканот?
Тоа се државите каде доминираат или Срби (Србија, Црна Гора, Република Српска (Б и Х)) или Албанци (Албанија, Македонија и Косово).

Зошто не се прибегнува кон окончување на вашиот спор, со кој го држите во заложништво целиов регион?

Затоа му се закануваа на најстариот албанолог во светот Каплан Буровиќ дека ќе го убијат во Женева бидејки ги разголи до гола кожа со докази.

Затоа му се закануваа на најстариот албанолог во светот Каплан Буровиќ дека ќе го убијат во Женева бидејки ги разголи до гола кожа со докази.

Не го обичам многу Васко Ефтов ама тоа инервју му беше јако:

Споредено со твоите некогашни предци од времето на Скендерег вие во моментов сте културолошки поблиски до Арапи отколку до нив.
Автохтоноста вие е најјака карта и само таа ја користите, ама стварно освен со Скендербег како врвно достигнување не знам со што друго можете да се пофалите како нација.

Јака му душа на Скендербег со наследници како вас кои животот го поминуваат како Арапи со мајчин јазик албански...не мораш да ми реплицираш знам дека ќе кажеш дека ние сме криви за тоа.
Автохтоноста никогаш не била карта, таа карта вие сте ја наметнеле, единствената карта што ја би употребувал е тоа што секој било каде да живее треба да има еднакви права и шанси за живот како мнозинството, тоа го мислам и за србите во Косово, секој кој има дом во парче земја било каде да е има право на достоинствен живот.

Православна линија, лажеш, ако избие војна црногорци и срби ќе плачеш за срби, исто како што плачеш за руси наместо за украинци.

А па за ерменците баш ти чуе ќур или за грците, бугарите.

Значи плачеш за срби и руси за никој друг.

А тек би плачел ако потпаднеш под нив, од зор, не од среќа.
Prashanjeto beshe

DALI Tebe takvoto ce te bolese ako se raboteshe za nekoj katolik od albanija?

I ne mi predavaj ovde polemiki tuku odgovori jasno i glasno.

Arnauti edni vie ste sakale Albanci! Odi prodavaj mu slama i madina od toa ovenot shto si go slikal na nekoj drug!
Za tebe i tie od po na sever samo Muslimanite i Dzhihad se brojat i nishto drugo.
Ebate toa nishtovernicite shto go slavat Torbesh katolik za nacionalen heroj.

У кој универзум некој викал дека овие имиња се албански? :vozbud:
Овие со овие имиња не се албанци колку што не би бил албанец некој Хетем од село Слупчане ако му најдат лична карта забетонирана во столб на џамија после 1500 години.
Автоматски споено мислење:

Каплан е србин во длабока делузија како рандом кајганец, и знаење по историја колку најредовен кајганец по подфорум историја.

Skenderbeg e Katolik Torbesh koj bil od Papata namesen da ja dovedi teritorijata od deneshna albanija vo red.
Imam edna rodena Albanka od Tirana vo podalecna familija i letovo se mi rasparvashe.I taa e katolik i za kosovari i ovdeshnive Ljocki vika samo kolenje!

Значи имате време за славење:

- постои голема веројатност терористите пак да нападнат, го рекоа од американска амбасада и многу експерти.

-Милан Радојчиќ ќе биде српскиот Адем Јашари, му рекол Вучиќ на Курти на 2 мај 2023, веројатно сакале да се борат од манастир со цел да загинат монаси и верници, а веројатно не бил спремен да умре баш дента па избегале, се умира ли на сончев септемвриски ден.

-плановите им се расипале уште на почеток при поставување на првата блокада, обична полициска патрола ги приметила, кога се доближуваат полицајците, терористите ги напаѓаат, меѓутоа за пола саат почнале да се соберат специјалците, цел план им се расипал, а кога почнале да дејствуваат снајперите, виделе колку е саат и почнале да се разбегаат, оставиле цело оружје освен нешто ситно, оставиле и повредени соборци, број на загинати и повредени веројатно е над официјалниот, тоа го кажуваат и самите срби.

-доколку не се развиваа на овој начин работите ќе имаше големо крвопролевање и борби помеѓу цивили.

Последно уредено:
У кој универзум некој викал дека овие имиња се албански? :vozbud:
Овие со овие имиња не се албанци колку што не би бил албанец некој Хетем од село Слупчане ако му најдат лична карта забетонирана во столб на џамија после 1500 години.

Каплан е србин во длабока делузија како рандом кајганец, и знаење по историја колку најредовен кајганец по подфорум историја.

На времето Африм имaше една фудбалска видео игра се викаше Trophy Manager, местиш фудбалска стратегија и играш против други тимови. Кога се бираше тимови од Македонија имаше играчи со име Блерим Деспотовски, Тони Јусуфи, Љуљзим Јовановски. Најверојатно тие што ја правеле играта си одбирале рандом имиња и презимиња и си ги поврзувале едно со друго немајќи поима за демографската ситуација во Македонија.

Е тоа има повеќе смисла од шиптaр со име Станиша, Репош. Замисли шиптaр да го крсти детето Станиша Муареми. Или Јелена Селими. Па пари ќе дадам тоа да го видам.

Skenderbeg e Katolik Torbesh

Od Prilep?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom