Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Штета и што му го поништија голот со ВАР, одлично игра Еванс денеска. Нека пуштат понуда за позајмица на Колеошо, ми делува дека би се уклопил супер на десно крило во Манчестер !!!
Не е хајпнат до небо па нема да легне добро маркетиншки

Многу поразличен пристап засега од сите. Сепак во многу сегменти мора подобро. Особено во напад некако не успеваат да се поврзат засега. Очекувам да ги растурат на контри второ полувреме. Прашање е колку од нив ќе реализираат. Расмус мора првенец во ПЛ денес.

Штета и што му го поништија голот со ВАР, одлично игра Еванс денеска. Нека пуштат понуда за позајмица на Колеошо, ми делува дека би се уклопил супер на десно крило во Манчестер !!!
Штета за поништениот гол послеш втор натпревар за Јунајтед по којзнае колку време. Мегваја за 4 години гол нема дадено од корна. Што значо посветен играч за клубот!

Штета за поништениот гол после втор натпревар за Јунајтед по којзнае колку време. Мегваја за 4 години гол нема дадено од корна. Што значо посветен играч за клубот!
Не е точно дека Мегваја нема дадено гол од корна 4 години, го избуши Де Геа а мислам и Онана ....

Тактички одлично за сега. Имавме и уште неколку потенцијално добри контри што се заебаа заради слаба координација во напад. Во тој сегмент во второ мора подобро.

Јас не разбирам што всушност игра Манчестер, и кој е системот на Тен Хаг. Убеден сум дека под Оле Јунајтед играше подобар фудбал, иако целата тренерска вештина на Оле беше како на Цане Цаурот и неговото легендарно, абе изиграјте нешто.

Пес да му еби мајката на оној кој го измисли изнесувањето на топката низ пас од својата половина. Кога ќе го видам Онана како ја гуши топката, ми се повраќа. Ова што го игра Тен Хаг е во чиста спротивност на фудбалот што Јунајтед го направи еден од најголемите клубови на светот, а тоа беше брз, директен, самоуверен фудбал.

Ова е по системот видела жабата дека се поковува коњот, и таа ја кренала ногата. Не мора сите да бидат wannabe Пеп, одвратно е. Не мора сите да го играат досадниот фудбал на посед, бескрајни додавања и на проценти.

Последно уредено:
Овие од Арена ко за инат ги пиштија најдобрите одбрани на Де Геа.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Овие од Арена ко за инат ги пиштија најдобрите одбрани на Де Геа.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Јас не разбирам што всушност игра Манчестер, и кој е системот на Тен Хаг. Убеден сум дека под Оле Јунајтед играше подобар фудбал, иако целата тренерска вештина на Оле беше како на Цане Цаурот и неговото легендарно, абе изиграјте нешто.

Пес да му еби мајката на оној кој го измисли изнесувањето на топката низ пас од својата половина. Кога ќе го видам Онана како ја гуши топката, ми се повраќа. Ова што го игра Тен Хаг е во чиста спротивност на фудбалот што Јунајтед го направи еден од најголемите клубови на светот, а тоа беше брз директен, самоуверен фудбал.

Ова е по системот видела жабата дека се поковува коњот, и таа ја кренала ногата. Не мора сите да бидат wannabe Пеп, одвратно е. не мора сите да го играат досадниот фудбал на посед, бескрајни додавања и на проценти.
Ова денеска не е ова wannabe Пеп според мене, туку е искористување на слабостите на противникот.

Баш Компани сака да глуми Пеп и остава многу простор позади. Покоординиран напад ќе им дадеше минимим 3 во прво на Барнли.

Ова денеска не е ова wannabe Пеп според мене, туку е искористување на слабостите на противникот.

Баш Компани сака да глуми Пеп и остава многу простор позади. Покоординиран напад ќе им дадеше минимим 3 во прво на Барнли.

Кој слабости на противникот, промашија една 100% шанса, и една солидна. Стативата не делеше од 1-0 наместо 0-1. Барнли ти има посед повеќе во проценти. Со вакви клубови стариот Манчестер не се надмудруваше, ги пикаше во 16 метри и им даваше по четири парчиња.

Кој слабости на противникот, промашија една 100% шанса, и една солидна. Стативата не делеше од 1-0 наместо 0-1. Барнли ти има посед повеќе во проценти. Со вакви клубови стариот Манчестер не се надмудруваше, ги пикаше во 16 метри и им даваше по четири парчиња.
Повеќе од половина тим ни се резервисти, со ептен нестабилна одбрана. Дури и на стативата заспаа нашите позади, со повеќе простор мислам дека ќе бидат многу поопасни. Вака, освен тоа десното крило, другите им се прилично безопасни со топка.

Рашфорд носи многу лоши одлуки и воопшто не се труди. Не знам што му се случува...

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Изгина Еванс денеска, секаде го има а одбраната ја доминира .... ѕвер !!!

GGMU

Човек на натпреварот Џони Еванс, цел тим (минус Рашфорд) изигра на ниво, цврсти во одбрана и среден ред додека нападот малце пофрли иако во глобала задоволен од Хојлунд.

Последно уредено:
После 8 и пол години Еванс е стартер :eek: и сто пати подобро изигра на таа позицијата од мегваја, секој му чест и штета за голот што не му го признаа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom