Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во моментов има тројца класа напаѓачи, кои без разлика на годините можат да ти испорачаат инстант резултати и загарантирани голови. Кога зборам за класа, зборам за тип на напаѓач какви што сме гледале во минатото и сме им се воодушевувале. Тоа се Халанд, Левандовски и Кејн. И замисли управата на Јунајтед донела одлука дека носењето на Кејн немало да се исплати финансиски. Роди ме мајко идиот и фрли ме на Олд Трафорд.

Ако преживееме со овој состав прво полувреме ќе биде одлично второ ... ама ако !!!
382712521_10231483662182994_4753298511680250718_n.jpg

п.с. Ван Де Бек !!!

Ако преживееме со овој состав прво полувреме ќе биде одлично второ ... ама ако !!!
382712521_10231483662182994_4753298511680250718_n.jpg

п.с. Ван Де Бек !!!

Браво бе ултраш, само жестоко. Со вакви навивачи на Јунајтед не му требаат хејтери.

Во моментов има тројца класа напаѓачи, кои без разлика на годините можат да ти испорачаат инстант резултати и загарантирани голови. Кога зборам за класа, зборам за тип на напаѓач какви што сме гледале во минатото и сме им се воодушевувале. Тоа се Халанд, Левандовски и Кејн. И замисли управата на Јунајтед донела одлука дека носењето на Кејн немало да се исплати финансиски. Роди ме мајко идиот и фрли ме на Олд Трафорд.
Тоа им е само изговор ко да ствварно имале избор.

Нема кој за жал. Ериксен исто ќе се влече, Амрабат очекувам да влезе во второ.

Доброто е што за прв пат сезонава имаме солидна клупа. Па бар во второ ќе може да освежи солидно.

Абе разбирам тоа, ама фрустрирачки е. Го исклоца оправдано Санчо за истото, овај после џогирањето, сега прва постава и треба да се крстиме во него.

Да ти се одгледа работава.

Дали е Барнли или Барса нема разлика, машина за мелење месо се !!! Слободно можеа да водат 2-0 :oops:

Последно уредено:
Ние најубаво да си го пазариме Рег(у)лион уште зимоска ако има опција, ептен импресионира дечкото ... турбо е цело време, игра паметно и офанзивно и дефензивно и не се штеди.

Браво за голот. Секоја му чест на асистенцијата на Еванс како со години да има играно. :aplauz:

Штета и што му го поништија голот со ВАР, одлично игра Еванс денеска. Нека пуштат понуда за позајмица на Колеошо, ми делува дека би се уклопил супер на десно крило во Манчестер !!!

Штета и што му го поништија голот со ВАР, одлично игра Еванс денеска. Нека пуштат понуда за позајмица на Колеошо, ми делува дека би се уклопил супер на десно крило во Манчестер !!!
Штета за поништениот гол после втор натпревар за Јунајтед по којзнае колку време. Мегваја за 4 години гол нема дадено од корна. Што значо посветен играч за клубот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom