Фан клуб - РК Вардар

Тој Кирца ќе цркне прво него да го натурализира него. Си отвара он пат за своите пулени, ја се мислам ќе го минира и Лазаревски, иако по овие партии ќе му биде многу тешко.

Газење !!!
Од прва до последна минута.
Ахх да ни останеа Талески,Моралес и Манасков кај ќе ни беше крајот.
Изгинаа момците секоја чест, за разлика од манекените у ФК, дечкиве гризеа на терен.
Дрскост,пожртвуваност до максимум.
Само кај го најдоа оној црнецон, изгубен у простор :pos:
Можеби не треба да летаме премногу во облаци малце треба за да излеземе од колосек, ама па шо му ебеш матер да уживаме во моментот,нека патат сељаците

ја се мислам ќе го минира и Лазаревски, иако по овие партии ќе му биде многу тешко.
Ќе се отворат картите тука, но мислам дека нема да си дозволи да не го повика.
Инаку ако се пружи шанса зошто и да не го натурализира, вакви техничари никад нема да извадиме ние, па ни тад.
А од калибар на играчи како Џонов и Савревски ако мисли дека ќе направи ИГРАЧИ Кирца, се заебал.
Митев е сув квалитет од Алкалоид и толку.
Серафимов да го имаше срцето на Јагуриновски ќе беше Гидсел досега.
Се друго е подпросек и просек во Алкалоид, сите резултати се ради Киро и страшна физичка подготвеност.

Ќе се отворат картите тука, но мислам дека нема да си дозволи да не го повика.
Инаку ако се пружи шанса зошто и да не го натурализира, вакви техничари никад нема да извадиме ние, па ни тад.
А од калибар на играчи како Џонов и Савревски ако мисли дека ќе направи ИГРАЧИ Кирца, се заебал.
Митев е сув квалитет од Алкалоид и толку.
Серафимов да го имаше срцето на Јагуриновски ќе беше Гидсел досега.
Се друго е подпросек и просек во Алкалоид, сите резултати се ради Киро и страшна физичка подготвеност.

Се е тоа така како што си напишал. Ама познавајќи го карактерот на Кире и неговиот став на тема натурализација на ракометари мислам дека никад не би се десило тоа и да има шанса. Може и ќе го повика, ама ќе го минира во смисла давање шанса за настап. Ќе си ги форсира оние од Алкалоид , иако дечково е Столе Стоилов за сите нив :D

Се е тоа така како што си напишал. Ама познавајќи го карактерот на Кире и неговиот став на тема натурализација на ракометари мислам дека никад не би се десило тоа и да има шанса. Може и ќе го повика, ама ќе го минира во смисла давање шанса за настап. Ќе си ги форсира оние од Алкалоид , иако дечково е Столе Стоилов за сите нив :D
Кире нели во едно интервју спомна дека не е исклучена можноста за натурализирање на 2-3 играчи?

Повторно да ви честитам за заслужената победа! Само едно ќе ви речам.. треба да бидите среќни шо имате луѓе како столе, кој од срце го сака клубот, и на новите играчи знај тоа да му го пренеси како вистински се игра за еден клуб.. со срце! Спортски поздрав!

Победа ко победа. Реално очекувано со оглед на жарот на дечкиве и победата во супер купот. :bravobe: Првенството е долго, ама бод предност би било и те како супер за во главната фаза.

Види ги во нивни фан клуб што пишуваат бе, тотално се надвор од реалноста. Се понашаат како божем они играле до вчера 3 фајнл фор турнири и освоиле 2 шампионски титули, а не Вардар. Како они да ги тепале Кил, Барса, ПСЖ, а не Вардар. Уште па со потценување и понижување како можеле од еден Вардар да изгубат. Како можеле од Бутино да изгубат. За разлика од тие дрвата што им седат на клупа, Бутино има ЛШ титула освоено со Вардар. Редовно играше домашно првенство и Сеха под Гонзалес и Парондо кои буквално го редефинираа ракометот со Вардар. Да не испадне дека го праам Жозе Мурињо за тактика, ама барем гледал и слушал од нив двајца, научил нешто од нешто, за разлика од Ацо и Шундо. Тренери заглавени во 90тите и почеток на 00. Баш поради тоа потценување и ароганцијата што ја демонстрираат, а немаат основа за такво нешто, изгубија и се во тотален хаос. Додај на све ова што имаш на клупа еден роден победник како Столе, капитен на два шампионски тимови на Вардар. Директен виновник за целата хемија и сплотеност што ја имале во шампионските денови.

Уште па постот од Томасино да им се читало на играчите додека во позадина идела некоја Чкембарска песна. Имале они днк со некои играчи од 90тите. Кепецот од Јапонија што носел пешкири во Висла. :facepalm:

Ужас и беда невидена се. Лани освоија титула поради грешките на Вардар, се понашаат како да имале кој знае каква доминација во лигава, Металург и Вардар од најдобрите денови каква што немале. Се замислуваат дека се некаков гигант во Европскиот ракомет, а уствари се никој и ништо. Ми се сере од целото нивно неиздржано понашање.

Криво ми е што не играме барем во Лига Европа. Да играа таму уште повеќе ќе се воиграа и баш ќе личеа на тој Вардар од 2019та година.
Да не претеруваме сега. Тимот сега е 300000 пати послаб од тој од 2019 кој се уште имаше шампионско јадро од 2017 иако нели имаа финансиски проблеми и не течеше мед и млеко на почетокот на сезоната. Доброто сега е што со ограничени ресурси Вардар пак има ок тим и не е канта за напуцавање за ривалите, а тоа е заслуга на Борко и компанија кои донесоа солидни играчи за ич пари што се вика. Ете Еурофарм е добар пример за спротивното, имаат и пари и се, а немаат ниту асални тренери ниту пак донесоа асални играчи.

Мене Јапончево ми прави ептен мерак, како некоја мини верзија на Стеинс од Холандија, детето буквално е МЕТАК, не може да го видиш у кадар кога ќе направи некое движење. Лошото е што немаме десен бек и тоа некоја поасалана екипа максимално би го искористила али среќа што македонската лига не е таква па ќе бидеме конкурентни со Еурофарм и со Алкалоид.

Вчера кој бил во сала можел да примети што значи Столе за оваа екипа и за овие играчи... Страшен мотиватор, страшен Вардарец, неверојатно е колкав авторитет има и како гинат играчите за него... Мишевски е сменет 100% игра одлично во одбрана, за Мечка веќе нема што да се коментира дечкото сезонава до сега е светска класа пикер, без грешка напред-назад се гледа дека работел многу летово... Рано е уште, ама ако продолжиме вака и ако сериозно се сфатат сите натпревари во домашно првенство и се донесат уште 2-3 играчи во зимо, тогаш и те како имаме шанси за титула.

Не знам другарот на кој Јапонецот му беше сомнителен и некако не му беше баш нај нај, дали уште е активен? :pos: :D

Не знам другарот на кој Јапонецот му беше сомнителен и некако не му беше баш нај нај, дали уште е активен? :pos: :D
Јас сум тој. Ама ја нереков дека е сомнителен. Туку, пред неколку натпревари, дека не сум уште сигурен дека е полн погодок.

Сега викам дека е добар трансфер. Ама и сите вие многу се залетувате со него, го направивте Сагосен. Океј изигра вчера. Ама, направи и едно 4-5 технички грешки. Имаше три лоши додавања до Петриќ кои ни ги земаа и од контра ни дадоа гол. Една ја фрли во аут безвезе. Имаше грешка во чекори, 3-4 утнати шутеви. Кога ќе собереше се тоа, тоа се некаде 10 упорпастени напади, а само напад игра он. Не викам дека дечкото е лош. Добар е, мислам дека даде шест гола. Само вие го дигнавте во облаци како он да е икс факторот што ја прави разликата, а тоа не е реалната ситуација.

Вчера Томовски направи голема работа, некои сајтови викаат дека имал 13 други 15 одобрани. На битолчанине, не знам дали голманите им имаа 5. Така што, тоа ни даде многу напади плус.

Оној Николиќ игра многу квалитетно и константно, и Срдановиќ и Петриќ даваат добар придонес. За Лазаревски да не правиме муабет, ама јас за него секогаш сум сметал дека има потенцијал.

Така што, овие 2 резултати против Еурофарм се од тимска игра, скоро сите солидно придонесуваат, не е дека Јапонецов сам игра, а така се претставува.

Јас сум тој. Ама ја нереков дека е сомнителен. Туку, пред неколку натпревари, дека не сум уште сигурен дека е полн погодок.

Сега викам дека е добар трансфер. Ама и сите вие многу се залетувате со него, го направивте Сагосен. Океј изигра вчера. Ама, направи и едно 4-5 технички грешки. Имаше три лоши додавања до Петриќ кои ни ги земаа и од контра ни дадоа гол. Една ја фрли во аут безвезе. Имаше грешка во чекори, 3-4 утнати шутеви. Кога ќе собереше се тоа, тоа се некаде 10 упорпастени напади, а само напад игра он. Не викам дека дечкото е лош. Добар е, мислам дека даде шест гола. Само вие го дигнавте во облаци како он да е икс факторот што ја прави разликата, а тоа не е реалната ситуација.

Вчера Томовски направи голема работа, некои сајтови викаат дека имал 13 други 15 одобрани. На битолчанине, не знам дали голманите им имаа 5. Така што, тоа ни даде многу напади плус.

Оној Николиќ игра многу квалитетно и константно, и Срдановиќ и Петриќ даваат добар придонес. За Лазаревски да не правиме муабет, ама јас за него секогаш сум сметал дека има потенцијал.

Така што, овие 2 резултати против Еурофарм се од тимска игра, скоро сите солидно придонесуваат, не е дека Јапонецов сам игра, а така се претставува.
Абе не игра сам ама е мн клучен фактор. Затоа што ако имаш центар кој е агилен и ја дрма цела одбрана, отвара простор за сите други. Ако имаш некој кој е успорен филм имаат време да се стабилизираат, им се зголемува самодовербата и мн полесно е да се постават со што и голманот добива шанса да фати добра топка.

Поготово придонесот на Николич некако проаѓа незабележан, а дечкото врие. Енергија, ја пали публиката, дава битни голови од неизградени позиции. Добар скаутинг направиле летово со буџетов што го немаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom