Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се отворат картите тука, но мислам дека нема да си дозволи да не го повика.ја се мислам ќе го минира и Лазаревски, иако по овие партии ќе му биде многу тешко.
Ќе се отворат картите тука, но мислам дека нема да си дозволи да не го повика.
Инаку ако се пружи шанса зошто и да не го натурализира, вакви техничари никад нема да извадиме ние, па ни тад.
А од калибар на играчи како Џонов и Савревски ако мисли дека ќе направи ИГРАЧИ Кирца, се заебал.
Митев е сув квалитет од Алкалоид и толку.
Серафимов да го имаше срцето на Јагуриновски ќе беше Гидсел досега.
Се друго е подпросек и просек во Алкалоид, сите резултати се ради Киро и страшна физичка подготвеност.
Кире нели во едно интервју спомна дека не е исклучена можноста за натурализирање на 2-3 играчи?Се е тоа така како што си напишал. Ама познавајќи го карактерот на Кире и неговиот став на тема натурализација на ракометари мислам дека никад не би се десило тоа и да има шанса. Може и ќе го повика, ама ќе го минира во смисла давање шанса за настап. Ќе си ги форсира оние од Алкалоид , иако дечково е Столе Стоилов за сите нив![]()
Да не претеруваме сега. Тимот сега е 300000 пати послаб од тој од 2019 кој се уште имаше шампионско јадро од 2017 иако нели имаа финансиски проблеми и не течеше мед и млеко на почетокот на сезоната. Доброто сега е што со ограничени ресурси Вардар пак има ок тим и не е канта за напуцавање за ривалите, а тоа е заслуга на Борко и компанија кои донесоа солидни играчи за ич пари што се вика. Ете Еурофарм е добар пример за спротивното, имаат и пари и се, а немаат ниту асални тренери ниту пак донесоа асални играчи.Криво ми е што не играме барем во Лига Европа. Да играа таму уште повеќе ќе се воиграа и баш ќе личеа на тој Вардар од 2019та година.
Јас сум тој. Ама ја нереков дека е сомнителен. Туку, пред неколку натпревари, дека не сум уште сигурен дека е полн погодок.Не знам другарот на кој Јапонецот му беше сомнителен и некако не му беше баш нај нај, дали уште е активен?![]()
![]()
Абе не игра сам ама е мн клучен фактор. Затоа што ако имаш центар кој е агилен и ја дрма цела одбрана, отвара простор за сите други. Ако имаш некој кој е успорен филм имаат време да се стабилизираат, им се зголемува самодовербата и мн полесно е да се постават со што и голманот добива шанса да фати добра топка.Јас сум тој. Ама ја нереков дека е сомнителен. Туку, пред неколку натпревари, дека не сум уште сигурен дека е полн погодок.
Сега викам дека е добар трансфер. Ама и сите вие многу се залетувате со него, го направивте Сагосен. Океј изигра вчера. Ама, направи и едно 4-5 технички грешки. Имаше три лоши додавања до Петриќ кои ни ги земаа и од контра ни дадоа гол. Една ја фрли во аут безвезе. Имаше грешка во чекори, 3-4 утнати шутеви. Кога ќе собереше се тоа, тоа се некаде 10 упорпастени напади, а само напад игра он. Не викам дека дечкото е лош. Добар е, мислам дека даде шест гола. Само вие го дигнавте во облаци како он да е икс факторот што ја прави разликата, а тоа не е реалната ситуација.
Вчера Томовски направи голема работа, некои сајтови викаат дека имал 13 други 15 одобрани. На битолчанине, не знам дали голманите им имаа 5. Така што, тоа ни даде многу напади плус.
Оној Николиќ игра многу квалитетно и константно, и Срдановиќ и Петриќ даваат добар придонес. За Лазаревски да не правиме муабет, ама јас за него секогаш сум сметал дека има потенцијал.
Така што, овие 2 резултати против Еурофарм се од тимска игра, скоро сите солидно придонесуваат, не е дека Јапонецов сам игра, а така се претставува.