Фан клуб - РК Вардар

Искочи озбилен муабет тоа што го зборел Борко дека имал уште неколку фирми скоцкано за спонзорство. Браво.

Нема лабаво, решил да им земе душа на шурмениве и као спортски директор. Сеа коа ќе донесе некоја камиказа и на десен бек :D :sekcza:
Автоматски споено мислење:

Best of Yuga Enomoto 2021/2022 ● Japan ● KTE Piroska Szrop ● Hungary - YouTube

А Боре да проба со овој?? У тандем со нашава камиказа на среден ќе се кршат кичми на велико:))) Гледам игра во Татабања, само не знам дали им е прва опција. Гледам дека десни бекови им се нафталинот Анчин и оној копиљот од Хрватска, Мараш, што играше во Палистер.

Последно уредено:
Што се дешава со Сеха лига? На сезонскиве најавиле и Сеха, а не сум видел инфо за таа лига оваа година.

Ми се плаче кога ги гледам Вардарците во Загреб.Толку ли не можевме да ги задржиме бсрем нив.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

simev zatvor ke legni za podmetnuvanje pozar vo zatvoreno ili pak preku yt od germanija ja vodi funkcijata bubnjar vo navivackata grupa haha

simev zatvor ke legni za podmetnuvanje pozar vo zatvoreno ili pak preku yt od germanija ja vodi funkcijata bubnjar vo navivackata grupa haha
Читам преска таму на форумот ваш , веќе сте стигнале и Бомбач и Ненадиќ , а и Мачковшек да ги ангажирате , Дрим тим ќе правите!! Ах бе јадници едни , за плачење сте
Како и да е повеќе деца има на секој меч на Вардар отколку што има гниди чкембарски на мечеви од прва лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom