Браво за момците за денешниот натревар и борбата до крај. Ќе ми беше криво доколку победевме со еден или два разлика. Заслуживме ваква победа денеска. Голем респект за сите! Томо као да не слушна на форумов и проработе, се надевам дека ќе продолжи така. Браво за играта во одбрана, одлично движење, пожртвуваност иста онаква фанатична како од времето на Вујо пред Самс. Држевме пикер и со агилност спречивме и вкрстувања и секаква можна опасност од нивна страма. Единствено не ми се допаднаа тие неколки аматерски изгубени топки во напад и во прво и во второ по кои они успеваа да ни се вратат, и тоа само по наши грешки. Ми се свиѓа што Столе не се осуди да го става Карапале бидејќи ќе беше лоша пресвртница. Од друга страна криво ми е што Јапан нема соодветна замена , заслужува одмор пред се за да може да побврати концентрација и секако да земе малце воздух. Дуото Николиќ/Петриќ одлично се надополнува на лев бек и само пофалби. Ми останува дилемата за десен бек каде стручниот штаб е задоволен од Алонсо а чоеков не добива ни минута на терен, не можам да сфатам. Лазаревски коска уште еднаш. Момакот е мангуп, нема лабаво.Срдановиќ исто снајпер за пенали и одбрана. Само вака нека продужат и уште да се билда тимскиот дух. Борко ако читаш, потрудете се за среден и десен бек. Ќе не кошта на долги патеки. Браво момци, секоја чест! НАПРЕД ВАРДАР !!!!!„