- Член од
- 11 мај 2021
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 256
kj da go gledam snimkata?Primeti nekoj kako legendava mesto da go zeme transparentot vo kese nad masa, on se tepa so masata
Прегледај го приврзокот 390911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kj da go gledam snimkata?Primeti nekoj kako legendava mesto da go zeme transparentot vo kese nad masa, on se tepa so masata
Прегледај го приврзокот 390911
Lud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvajАко Комити во следниве години зголемат влијание или се одржат на ова ниво за жал Лозари ке бидат згаснати, крокодилите ги повлекоа заедно со нив да потонат.
Ne drkajte tolku na keljavi glavi umre taa shema vo skopje pred 15 godini sega vidi tamu Lambe stigna da im go brani gradot na tvojte idoliLud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvaj
Боље Ламбе бранител,Lambe stigna da im go brani gradot na tvojte idoli
Боље Ламбе бранител,
Место скопска мајка дарител.![]()
Кажи ми дека имаш 12 години без да ми кажеш дека имаш 12 годиниБоље Ламбе бранител,
Место скопска мајка дарител.![]()
da ti. Je znati moras prvo razbrati ajde sega dojdi utrr da gledas koj sme nie a koj ste vieОд која Вукојебина си да ми је знатиПрегледај го приврзокот 390937
Не мислев на пресметки и такви ствари али и до тоа да дојде не можеш така да потценуваш, крокодиливе еднаш ако идрат океј по втор пат ако пробаат такихардија ке фататLud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvaj
Abe sto da drkame ti ja kazivam realnosta onaa ekipa sto ja pokazaa od ckembari sprema tie od komiti sto gi pokazaa na tv majcinoto mleko ce go povratat veruvajNe drkajte tolku na keljavi glavi umre taa shema vo skopje pred 15 godini sega vidi tamu Lambe stigna da im go brani gradot na tvojte idoli
Se soglasuvam brat uzivaj,pojaka ekipa se ckembosi aj da ne pisuvame sega 10 strani za toa koja ekipa vo strumica bila pojaka olabavite malku.Abe sto da drkame ti ja kazivam realnosta onaa ekipa sto ja pokazaa od ckembari sprema tie od komiti sto gi pokazaa na tv majcinoto mleko ce go povratat veruvaj