Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Комити во следниве години зголемат влијание или се одржат на ова ниво за жал Лозари ке бидат згаснати, крокодилите ги повлекоа заедно со нив да потонат.
Lud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvaj

Lud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvaj
Ne drkajte tolku na keljavi glavi umre taa shema vo skopje pred 15 godini sega vidi tamu Lambe stigna da im go brani gradot na tvojte idoli

AJDE KOMITI DA GI IZMOCAME UTRE!!!AKO GOSPOD E SO NAS KOJ KE E PROTIV ?!!! DA SE ZNAE KOJ E KOJ OVAA GENERACIJA NA KOMITI GO IMA TOA STO DO SEGA GO NEMALO VO KOMITI FAKT E KE GO DOSTIGNE NEDOSTIZNOTO!!! AMIN

AJDE KOMITI DA GI IZMOCAME UTRE!!!AKO GOSPOD E SO NAS KOJ KE E PROTIV ?!!! DA SE ZNAE KOJ E KOJ OVAA GENERACIJA NA KOMITI GO IMA TOA STO DO SEGA GO NEMALO VO KOMITI FAKT E KE GO DOSTIGNE NEDOSTIZNOTO!!! AMIN
Од која Вукојебина си да ми је знати :)IMG_20230916_163708.jpg

Не мислев на пресметки и такви ствари али и до тоа да дојде не можеш така да потценуваш, крокодиливе еднаш ако идрат океј по втор пат ако пробаат такихардија ке фатат
Да се вратам на мислата, на трибина кај чкембари 80ппсто и јаче се пеесет годишни крокодили кои идат исклучиво на Вардар да навиваат и неминовно е да се распаднат ама затоа за свои интереси ги навлекоа и Лозари кои ке ги повлечат со себе

Abe sto da drkame ti ja kazivam realnosta onaa ekipa sto ja pokazaa od ckembari sprema tie od komiti sto gi pokazaa na tv majcinoto mleko ce go povratat veruvaj
Se soglasuvam brat uzivaj,pojaka ekipa se ckembosi aj da ne pisuvame sega 10 strani za toa koja ekipa vo strumica bila pojaka olabavite malku.

Видео извештај од Кавадарци од бараж мечот пред два месеци.
Како ќе биде утре, останува да видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom