Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
AJDE KOMITI DA GI IZMOCAME UTRE!!!AKO GOSPOD E SO NAS KOJ KE E PROTIV ?!!! DA SE ZNAE KOJ E KOJ OVAA GENERACIJA NA KOMITI GO IMA TOA STO DO SEGA GO NEMALO VO KOMITI FAKT E KE GO DOSTIGNE NEDOSTIZNOTO!!! AMIN

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
AJDE KOMITI DA GI IZMOCAME UTRE!!!AKO GOSPOD E SO NAS KOJ KE E PROTIV ?!!! DA SE ZNAE KOJ E KOJ OVAA GENERACIJA NA KOMITI GO IMA TOA STO DO SEGA GO NEMALO VO KOMITI FAKT E KE GO DOSTIGNE NEDOSTIZNOTO!!! AMIN
Од која Вукојебина си да ми је знати :) IMG_20230916_163708.jpg

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.770
Lud da ne si ti onaa ekipa od ckembari sto ja pokazaa za super kupot i spidomanite od komiti da se sostavat majcinoto mleko ce go povratat spidomanite veruvaj
Не мислев на пресметки и такви ствари али и до тоа да дојде не можеш така да потценуваш, крокодиливе еднаш ако идрат океј по втор пат ако пробаат такихардија ке фатат
Да се вратам на мислата, на трибина кај чкембари 80ппсто и јаче се пеесет годишни крокодили кои идат исклучиво на Вардар да навиваат и неминовно е да се распаднат ама затоа за свои интереси ги навлекоа и Лозари кои ке ги повлечат со себе

Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.283
Abe sto da drkame ti ja kazivam realnosta onaa ekipa sto ja pokazaa od ckembari sprema tie od komiti sto gi pokazaa na tv majcinoto mleko ce go povratat veruvaj
Se soglasuvam brat uzivaj,pojaka ekipa se ckembosi aj da ne pisuvame sega 10 strani za toa koja ekipa vo strumica bila pojaka olabavite malku.

Член од
7 септември 2023
Мислења
69
Поени од реакции
100
Знаме рк вардар од родител навивачки и мангупски , упад на сред кореографија не навивачки и пичкарски ?

Само кај нас го има ова и на никое друго место
За ова зборев пред една недела без оглед на оваа ново настаната ситуација историјата се повторува, истите тие кои напаѓаат неутралци го слават како да ги нападнале Гробари а кога добиваат ултра пораз очигледен пред цела јавност со видеа со се испаѓа дека сепак не е тоа ултра пораз тоа е нешто сосема петнаесто…

И може ли некој да објасни што е шемата со боењето од страна на Комити? Дали со тој потег пробуваат да направат некоја заебанција на страна на Лозари или е само не добро осмислена и брза реакција при најавата?

Јас лично на нивно место би поставил малку поинаку но тоа е сепак само мое мислење…
Среќно на сите оние кои ќе бидат дел од утрешното дерби ќе биде интересно!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Со упадов на Комити во Кавадарци се крена тензија за утакмицава , очекувам добри бројки од двете страни и добра атмосфера ..
Лозари секако ке имаат помош од Чкембари, денес гледам биле 25 луѓе во Гевгелија ама затоа утре 50 + ради Вардар :kuracc:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Abe sto da drkame ti ja kazivam realnosta onaa ekipa sto ja pokazaa od ckembari sprema tie od komiti sto gi pokazaa na tv majcinoto mleko ce go povratat veruvaj
Чекај батице , ти стварно викаш Чкембари со големите стомаци се подобра екипа од Кик Боксерите од Комити ?! Ова сериозно или ?!
Момците од Комити екипа кик бокс , им треба 4 секунди за да бидат у бонус овие вашите стомак - екипа .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Чкембари имаат постара екипа 35-40+ у први редови со голи стомаци и 100 кила на нив , а тие истите немаат ни една тепачка позади нив , по твое тој што е поголем и со стомак е појак од некој со послаба килажа легенда си :icon_lol:
Еве јас сум глеал бокс меч и тој што е поголем многу пати губел од тој што е послаб у тело и сега :)
Тоа ти е исто да прашаш женска , дали сака со голем или со помал к*р ама да е техничар , јбг морав вака да ти објаснам да сфатиш :)

Последно уредено:
Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.283
Чекај батице , ти стварно викаш Чкембари со големите стомаци се подобра екипа од Кик Боксерите од Комити ?! Ова сериозно или ?!
Момците од Комити екипа кик бокс , им треба 4 секунди за да бидат у бонус овие вашите стомак - екипа .
Daj olabavete so kik bokseri ,ke se pisuva sega 10 strani ubavo napisav jas.
Ima spremni momci vo site grupi toa e fakt

Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
За ова зборев пред една недела без оглед на оваа ново настаната ситуација историјата се повторува, истите тие кои напаѓаат неутралци го слават како да ги нападнале Гробари а кога добиваат ултра пораз очигледен пред цела јавност со видеа со се испаѓа дека сепак не е тоа ултра пораз тоа е нешто сосема петнаесто…

И може ли некој да објасни што е шемата со боењето од страна на Комити? Дали со тој потег пробуваат да направат некоја заебанција на страна на Лозари или е само не добро осмислена и брза реакција при најавата?

Јас лично на нивно место би поставил малку поинаку но тоа е сепак само мое мислење…
Среќно на сите оние кои ќе бидат дел од утрешното дерби ќе биде интересно!!!
Епа ако не се обоеше немаше да има хајп и докажување (никој не очекувал дека видео ке биде извадено во етер)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom