Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.460
- Поени од реакции
- 87.243
Брат што ти е бе?Мрш да му ебам семката црна. Абе 1 паметен ѓуптин нема ејјј освен Џордан и тој глуп е сида фати од глуп
Брат што ти е бе?Мрш да му ебам семката црна. Абе 1 паметен ѓуптин нема ејјј освен Џордан и тој глуп е сида фати од глуп
Еј и ти сега, не сум од буржоазијата. Инаку си стојам на зборот@Vartolu брат, кога ќе ја даваш тоа софрата за мене и Деви, гледај негде да биде во Палас или Континентал...па што да не и во Мериот кај Мијалков.
Ептен ја утна прогнозата со циганов
Слепче муце, сега октомври. Ич да не ми се срамишЕј и ти сега, не сум од буржоазијата. Инаку си стојам на зборот
Макар што, од повредите не стигна да се покажи дали го бидува или не.
Кај сакате, нема проблемСлепче муце, сега октомври. Ич да не ми се срамиш
Прво рече дека не барал да игеа туку да помага на младите и не вило проблем плата (а јавма тајма е дека сакаше прва 11 и да задржи плата, меќеше да ја намали) и сега пред сат го изјави оваГомново и денес јадело трици за клубот. Не ми се верува дека наказава беше капитен на тимот, каква примадона, какво его има лепешкава па вака јавно да збори додека сеуште зема плата од клубот.
Момци линк да ми пуште некој за на мобилен бидејки патувам ќе неможам да гледам на тв
Мислиш нема да пробаат да го продадат на лето?Сеуште се ежам од помислата дека сакаа да го трампаат Влаховиќ за Лукаку...