Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
@Vartolu брат, кога ќе ја даваш тоа софрата за мене и Деви, гледај негде да биде во Палас или Континентал...па што да не и во Мериот кај Мијалков.

Ептен ја утна прогнозата со циганов :LOL:
Еј и ти сега, не сум од буржоазијата. Инаку си стојам на зборот :)

Макар што, од повредите не стигна да се покажи дали го бидува или не. :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Еј и ти сега, не сум од буржоазијата. Инаку си стојам на зборот :)

Макар што, од повредите не стигна да се покажи дали го бидува или не. :D
Слепче муце, сега октомври. Ич да не ми се срамиш :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Гомново и денес јадело трици за клубот. Не ми се верува дека наказава беше капитен на тимот, каква примадона, какво его има лепешкава па вака јавно да збори додека сеуште зема плата од клубот.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Гомново и денес јадело трици за клубот. Не ми се верува дека наказава беше капитен на тимот, каква примадона, какво его има лепешкава па вака јавно да збори додека сеуште зема плата од клубот.
Прво рече дека не барал да игеа туку да помага на младите и не вило проблем плата (а јавма тајма е дека сакаше прва 11 и да задржи плата, меќеше да ја намали) и сега пред сат го изјави ова

He spoke about his desire to move forward with the Italy national team and revealed a conversation he had with new coach Luciano Spalletti.

“I want to continue to play and trouble Spalletti for the national team. His phone call to tell me that he wouldn’t call me up for these last games wasn’t a due act, it was a gesture that I appreciated a lot, it shows his human depth, his sincerity.
Автоматски споено мислење:

Сепљк навистина овај бил поглаварот на кланот, на вакви лигуши му се слушал гласот..

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Ќе ја угостиме легендава утре а ... незнам за вас ама стварно мислам дека сто пати подобро да ни останеше тренер... плус Џунтоли годинава ќе му дојдеше кец на десетка , екс колеги од Наполи...
1694812436900.png

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Момци линк да ми пуште некој за на мобилен бидејки патувам ќе неможам да гледам на тв

433

Член од
17 август 2021
Мислења
120
Поени од реакции
345

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Сеуште се ежам од помислата дека сакаа да го трампаат Влаховиќ за Лукаку...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само управата на Јуве може да размислува да го смени Душан Силни со крмачата мрсна Глупаку.

Kajgana Shop

На врв Bottom