Pa jas ako ti ja zemam na tebe zenska ti i e moja dali bi i pravel sto sakam jas?Планираме да основаме нова група но ни треба арт тим слушам комити правеле туѓи кореографии ако се во можност да ни направат една кореографија бојата ке ви ја платиме само работна рака.
Vidi vaka na osvoen protivnicki trofej MOZES STO SAKAS DA MU PRAVIS da bideme jasni, ajde da vidime koja grupa ke go osudi ova na Komiti si go zemale nivno si e sto SAKAAT MOZE DA MU PRAVAT, dali go zemale?!!! DA DA DA . Epa sto e bitno drugoto????? Opinciiii ke projde ajde taka bilo od sekogas pogolemiot batko gi sljaka pomalite , za PAMET!Бар шверцери кога правеа фотошоп не се мачеа волку..
Ако сакате соработка ни требаат молери цена по договор.
нит сум шура нит сум лозарче јас сум гордо македонче!Big Bangs, уште едно напатено душиче со лажно профилче.Наградно прашање, дали е шура или лозарче
?
Значи вака јас ви влагам пред да правите кореографија ви го земам белото платно, се враќам во скопје ја цртам кореографијата ја ставам на официјален профил...Vidi vaka na osvoen protivnicki trofej MOZES STO SAKAS DA MU PRAVIS da bideme jasni, ajde da vidime koja grupa ke go osudi ova na Komiti si go zemale nivno si e sto SAKAAT MOZE DA MU PRAVAT, dali go zemale?!!! DA DA DA . Epa sto e bitno drugoto????? Opinciiii ke projde ajde taka bilo od sekogas pogolemiot batko gi sljaka pomalite , za PAMET!
Пишувај со реалниот профил што го имаш на Кајгана, македонче. Нема потреба од нови профили. Можеш да ја браниш твојата група и со твојот прав профил. Апла се глеа кој е и што е. Само повеќе се брукате така.нит сум шура нит сум лозарче јас сум гордо македонче!
Не се секирај знам како е.Пишувај со реалниот профил што го имаш на Кајгана, македонче. Нема потреба од нови профили. Можеш да ја браниш твојата група и со твојот прав профил. Апла се глеа кој е и што е. Само повеќе се брукате така.
Ти почни да кречиш, ќе дојдеме ние самиНе се секирај знам како е.
Вистината излезе на виделина и знам дека ве боли.
иначе да кога сме веќе кај боење колку зимате од квадрат, дома треба да кречам, па барам молери.