- Член од
- 15 април 2023
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 32
Slusam ke imalo ruceci pred utakmica vo ramazoti fantazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потегов е за почит но во право си, повеќе акции треба Комити во оваа експанзија баш да ги насочат на кај васImase I oro kaj motordzijata zosto ne igravte nego kjutivte, glavata dole I rikferc
Decista koj se derat Mrtov Albanec dobar Albanec na lugje koj mozat tatkovci ds im bidat sporeduvas so ova organizirano napaganje? Mozeme za nerezi ako sakas da zborime pamtam ubavo a ne za decata sto se peele pesni kaj sto ne treba da peat, Pa na sverceri znameto im padna glavno kaj bea svadbarite da vratat?Imase I oro kaj motordzijata zosto ne igravte nego kjutivte, glavata dole I rikferc
Neka se zaboravi do nedela mnogu jaka atmosfera ima ke grmi vo skopskata naselba kavadarci! Mene iskreno strav mi e malce od toj east boys ama valjda ke projde do nedela hiiiiiiНекој ги има снимките од настанот? Од секаде се избришани
Dobro razbravme deka bile 4 5 hahahaah tuku sto jadete gomna ne razbiram se prai napad sto ne boli nas kolku bile i zuti se tepase sam pa nikomu nisto smesni ste ne glumete bidete malce svesni so zboriteLozari bile 4 do 5 dusi goloruki,procenete sami koj se picki
Pa jas ako ti ja zemam na tebe zenska ti i e moja dali bi i pravel sto sakam jas?Планираме да основаме нова група но ни треба арт тим слушам комити правеле туѓи кореографии ако се во можност да ни направат една кореографија бојата ке ви ја платиме само работна рака.