Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.543
Поени од реакции
3.725
Od koja firma, koj marketi zimate ovesni ? Porano od Kam tie germanskite bea ok, sega vo posledno vreme naogjam molci izvedeni. Dali e do proizvoditelot ili ovie gi cuvaat nesoodvetno nz, od vitalija isto zemav molci pa duri i mala bubacka nekoja mi se odjade oves od vakvi raboti.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.126
Поени од реакции
2.215
Od koja firma, koj marketi zimate ovesni ? Porano od Kam tie germanskite bea ok, sega vo posledno vreme naogjam molci izvedeni. Dali e do proizvoditelot ili ovie gi cuvaat nesoodvetno nz, od vitalija isto zemav molci pa duri i mala bubacka nekoja mi se odjade oves od vakvi raboti.
Јас ги блендирам така да не се примеќа. :pos:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.696
Поени од реакции
42.281
и јас ги јадам овие и не сум приметил ништо такво

Член од
4 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
14
Виталија. Топ ми се

Член од
11 јуни 2021
Мислења
385
Поени од реакции
869
Дечки, што најчесто јадете кога сте на работа? Носите од дома или купувате?
Мене ми е проблем што додека сум на работа околу мене нема некој избор освен тостови и слично, а да нарачувам секој ден не ми се исплаќа баш.

И дали некој пробал ослич печен, наместо да го пржите со зејтин? Дали е вкусен така печен во рерна?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.433
Поени од реакции
13.530
И дали некој пробал ослич печен, наместо да го пржите со зејтин? Дали е вкусен така печен во рерна?
Ја баш у моментов правам ослич во рерна. Во тепсија, на хартија. На мене ми е многу поубав печен отколку пржен. Прајш некаков "зачин" од брашно, сол, вегета итн итн, ја валкаш рибата и ја ставаш да се пече на околу 200степени.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.365
Мене ми е проблем што додека сум на работа околу мене нема некој избор освен тостови и слично, а да нарачувам секој ден не ми се исплаќа баш.

Носам претежно.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.421
Поени од реакции
9.756

jas kupuvam skoro sekoj den. imam dobar izbor na restorani i generalno sprema cenite tuka e ok.
sekade za rucek ima nekoja salata i izbor meso ili riba obrok.

koga bi nosel nesto od doma, oriz/kompiri/pasta + pilesko/losos kombinacii za rucek

Kajgana Shop

На врв Bottom