Искрено тоа е појќе личен приступ кон исхраната.2023 сме и уште се замарате со суфицит дефицит
Многу е едноставно, carb cycle 14 недели и тое то.
Јас ги блендирам така да не се примеќа.Od koja firma, koj marketi zimate ovesni ? Porano od Kam tie germanskite bea ok, sega vo posledno vreme naogjam molci izvedeni. Dali e do proizvoditelot ili ovie gi cuvaat nesoodvetno nz, od vitalija isto zemav molci pa duri i mala bubacka nekoja mi se odjade oves od vakvi raboti.
Протеин си е протеинЈас ги блендирам така да не се примеќа.
Виталија. Топ ми сеOd koja firma, koj marketi zimate ovesni ? Porano od Kam tie germanskite bea ok, sega vo posledno vreme naogjam molci izvedeni. Dali e do proizvoditelot ili ovie gi cuvaat nesoodvetno nz, od vitalija isto zemav molci pa duri i mala bubacka nekoja mi se odjade oves od vakvi raboti.
80% шеќери.Виталија. Топ ми се
Ејј со шеќер сум праел трансформации.80% шеќери.
Ги рекламираш.Ејј со шеќер сум праел трансформации.
Мора од нешто да се живееГи рекламираш.
Ја баш у моментов правам ослич во рерна. Во тепсија, на хартија. На мене ми е многу поубав печен отколку пржен. Прајш некаков "зачин" од брашно, сол, вегета итн итн, ја валкаш рибата и ја ставаш да се пече на околу 200степени.И дали некој пробал ослич печен, наместо да го пржите со зејтин? Дали е вкусен така печен во рерна?
Носам претежно.Дечки, што најчесто јадете кога сте на работа? Носите од дома или купувате?
Мене ми е проблем што додека сум на работа околу мене нема некој избор освен тостови и слично, а да нарачувам секој ден не ми се исплаќа баш.
И дали некој пробал ослич печен, наместо да го пржите со зејтин? Дали е вкусен така печен во рерна?
jas kupuvam skoro sekoj den. imam dobar izbor na restorani i generalno sprema cenite tuka e ok.Дечки, што најчесто јадете кога сте на работа? Носите од дома или купувате?
Мене ми е проблем што додека сум на работа околу мене нема некој избор освен тостови и слично, а да нарачувам секој ден не ми се исплаќа баш.
И дали некој пробал ослич печен, наместо да го пржите со зејтин? Дали е вкусен така печен во рерна?