Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се дресовиве?
Овие
albania-national-team-euro-2020-adults-third-match-jersey-1-650x550.jpg

Во ред брат, 2023 година е, имаме сите интернет и ТВ.

Можеби некој нема интернет, па ќе отвори во темава да прочита резултат. Не знам што скокате одма.

Во ред брат, 2023 година е, имаме сите интернет и ТВ.
добро бе брат, извини ако те навредив некако, ајде ништо нема да пишуваме, може така? или јас ништо нема да пишувам, што се замарам и јас, имаме интернет, имаме се, што има потреба да се коментира друго нешто

добро бе брат, извини ако те навредив некако, ајде ништо нема да пишуваме, може така? или јас ништо нема да пишувам, што се замарам и јас, имаме интернет, имаме се, што има потреба да се коментира друго нешто
Не ме навреди ама нема потреба резултат и стрелец да пишуваш кога сите го гледаме мечот. Пиши нешто за утакмицата, тактика, кур се тресе, ама резултат нема потреба.

Не ме навреди ама нема потреба резултат и стрелец да пишуваш кога сите го гледаме мечот. Пиши нешто за утакмицата, тактика, кур се тресе, ама резултат нема потреба.
еве и од мене лајк

Уште е 2-0. Тактиката е океј.

Некој да ја опишеше акцијата за вториот гол за ние шо не сме у можност да глеаме, фала.

Некој да ја опишеше акцијата за вториот гол за ние шо не сме у можност да глеаме, фала.
Нафрлена од корнер и прецизен удар со глава. Манев го даде, не знам дали спомна некој :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom