- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.776
- Поени од реакции
- 85.812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред брат, 2023 година е, имаме сите интернет и ТВ.Манев 2-0
од дизајнерски аспект се одличниПа добри се дресовите што замарате.
Во ред брат, 2023 година е, имаме сите интернет и ТВ.
добро бе брат, извини ако те навредив некако, ајде ништо нема да пишуваме, може така? или јас ништо нема да пишувам, што се замарам и јас, имаме интернет, имаме се, што има потреба да се коментира друго нештоВо ред брат, 2023 година е, имаме сите интернет и ТВ.
Не ме навреди ама нема потреба резултат и стрелец да пишуваш кога сите го гледаме мечот. Пиши нешто за утакмицата, тактика, кур се тресе, ама резултат нема потреба.добро бе брат, извини ако те навредив некако, ајде ништо нема да пишуваме, може така? или јас ништо нема да пишувам, што се замарам и јас, имаме интернет, имаме се, што има потреба да се коментира друго нешто
еве и од мене лајкНе ме навреди ама нема потреба резултат и стрелец да пишуваш кога сите го гледаме мечот. Пиши нешто за утакмицата, тактика, кур се тресе, ама резултат нема потреба.
Уште е 2-0. Тактиката е океј.Не ме навреди ама нема потреба резултат и стрелец да пишуваш кога сите го гледаме мечот. Пиши нешто за утакмицата, тактика, кур се тресе, ама резултат нема потреба.
Нафрлена од корнер и прецизен удар со глава. Манев го даде, не знам дали спомна некојНекој да ја опишеше акцијата за вториот гол за ние шо не сме у можност да глеаме, фала.