Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.139
- Поени од реакции
- 25.698
Он е од тие од вистинометар.Oва за вистинометар го мислиш само ти и тие од вистинометар.
Он е од тие од вистинометар.Oва за вистинометар го мислиш само ти и тие од вистинометар.
Еј ова е добра идеја.Дали че се заменува кирилицата со латиница? Сигурно му смета на орлите, или уште не сме дојдени до то?
Вистинате е дека и Грујо прифати доста побарувања од дуи и се договориле ама од калето им кажале јок на дуи за коалиција со вмроДа веруваш со гаранција дека самиот тој е крив за неуспехот во преговорите за влада. Некој од тимот за преговори еден ден ќе објави мемоари, па ќе се разбери што и како се случило.
Вистината е за 1800 различна од тоа што се знае
Ќе биде и тоа...само полека, постепено...за да не се сетат Власите...пардон, Македонците...па во „вистинскиот„ момент, кога Македонците ќе се изјаснуваат за „граѓани„ а земјава Македонска ќе остане без стопан, ќе дојат на ред и химната, и јазикот, и дво/тро/многунационалната сопстеност на држава, и писмото, и традициите, и верата...Дали че се заменува кирилицата со латиница? Сигурно му смета на орлите, или уште не сме дојдени до то?
Jas ja zameniv vekje, ic ne boliДали че се заменува кирилицата со латиница? Сигурно му смета на орлите, или уште не сме дојдени до то?
Ајде шо побрзо се нема вејче трпение.Ќе биде и тоа...само полека, постепено...за да не се сетат Власите...пардон, Македонците...па во „вистинскиот„ момент, кога Македонците ќе се изјаснуваат за „граѓани„ а земјава Македонска ќе остане без стопан, ќе дојат на ред и химната, и јазикот, и дво/тро/многунационалната сопстеност на држава, и писмото, и традициите, и верата...
Мене лично не ми смета, знам на орлите му смета, а 90% од народот онлајн користат латиница за пишување без користење на space, dots и т.н. Така да не гледам некое оспорување, и да се смени утре ко ништо да не било.Зашто па да не што ни смета?
Теее и ти за еден јазик, од тоа леб ли се јаде.
То ти е напредок нема ништо лошо тука.Jas ja zameniv vekje, ic ne boli
Веројатно в.д. премиерот нема ништо потешко подигнато во животот од ‘вија лопати со бетон...360 Stepeni on Instagram: " Јас мислев со Груевски заврши лопатарењето – провокативно дофрлање кон премиерот Димитар Ковачевски на поставувањето камен-темелник за доградба на ОУ „Коле Неделковски“ во Дебар Маало – Општина Центар. Неговата реакција погледнете ја во видеото"
276 likes, 31 comments - 360stepeni on September 4, 2023: " Јас мислев со Груевски заврши лопатарењето – провокативно дофрлање кон премиерот Димитар Ковачевски на поставувањето камен-темелник за доградба на ОУ „Коле Неделковски“ во Дебар Маало – Општина Центар. Неговата реакција погледнете ја во...www.instagram.com
Neznam kako da vi kazam, pred vremeto sum, gi gledam rabotite unapred.То ти е напредок нема ништо лошо тука.
Спротивно на тоа е, но незнам дали можам да кажам, бидејќи еден од преговарачите во тој момент ми е многу близок човек, и не би сакал да објавувам нешто што не се знае во јавност, а незнам дали смеамВистинате е дека и Грујо прифати доста побарувања од дуи и се договориле ама од калето им кажале јок на дуи за коалиција со вмро
Ако знаеш нешто плус додади
Ај сега не се прави будала со сила. Пиши на именикот во мобилниот А и втор ќе ти го даде.Офтопик прашање: Дали некој има тел број на Артан Груби?