Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Џовинко има 16 настапи ама во Емполи, Балотели од старт е во тимот кој е 3 години шампион во Италија, има разлика тука, еве во Јуве има многу мала минутажа, плус неспоредливи се овие два играча бидејки играат на тотално различни позиции .
Разбирам брат Син... Само му докажувам на Адриано дека не е како што мисли тој.. Јас само му докажав тој што ме праша, а при тоа тој не напомена кој од играчите каде играл.. Тој кажа дека Балотели има повеќе настапи од Џовинко во Серија А, и јас му докажав со факти дека не е така и дека тоа не го прави подобар играч.. Тоа ми е целата мисла...:blabla:

Разбирам брат Син... Само му докажувам на Адриано дека не е како што мисли тој.. Јас само му докажав тој што ме праша, а при тоа тој не напомена кој од играчите каде играл.. Тој кажа дека Балотели има повеќе настапи од Џовинко во Серија А, и јас му докажав со факти дека не е така и дека тоа не го прави подобар играч.. Тоа ми е целата мисла...:blabla:

Не разбираш другар F|eR :):):)
Покрај се, ти пак сметаш дека Џовинко е подобар, Адриано исто смета дека Балотели е подобар и крај.
Уште не се докажани двајцата и има време за тоа.

Кога би дискутирале кој што постигнал, биографија и слично би се развила квалитетна дискусија, вака само се караме и нема излез.

Ама Тhe Great јас никаде не спомнав дека Џовинко е подобар и точка... Адриано го воскресна Балотели и го направи подобар од Џовинко.. Јас само го прашав што е тоа што го прави подобар Балотели од Џовинко(ако ме пратиш во дискусиава), и тој рефлексно ми одговори дека е тоа што Балотели има повеќе натпревари во Серија А.. Јас никаде не запнав дека Џовинко е подобар од Балотели, и секако како фан на Јуве, за мене е подобар Џовинко, но јас терам реална дискусија и не го правам вонсериски играч Џовинко.. Ако беше така, јас немаше и да дискутирам тука.. Ке кажев Џовинко е најдобар и чао..:pos2:

Џовинко има 16 настапи ама во Емполи, Балотели од старт е во тимот кој е 3 години шампион во Италија, има разлика тука, еве во Јуве има многу мала минутажа, плус неспоредливи се овие два играча бидејки играат на тотално различни позиции .

п.с. И двајцата се иднината на Италија .
Крај на муабетот, не може да се споредуваат играчи кои не играат на иста позиција, апсурдно е:toe:

Немам намера да започнувам кавга туку квалитетна дискусија!
повторно те понудувам да изјасниш со што џовинко може да се пофали дека е добар!
Како прво, Џовинко и Балотели, се играчи кои и двајцата се јаки засебно, играат сосем различен стил на фудбал, и така да мислам дека е невозможно да ги споредиш...
Како второ, сигурно е дека двајцата се иднина на Италијанскиот фудбал...
Како трето, не можеш да го направиш едниот играч појак од другиот само затоа што овој имал повеќе настапи во Интер, а овој во Емполи.. За Балотели не знам , ама Џовинко за Емполи даде 6 гола, и 15+ асистенции, што мислам дека не е за потсмев.. Ако ми текнува, Балотели имаше КАТАСТРОФАЛНА игра против Вердер, Мурињо постојано изјавува дека не се труди на тренинзи многу, но не навлегувам понатаму..Факт е дека Балотели е талентиран, ама неговата кариера треба да ја насочи во права насока...

Ама Тhe Great јас никаде не спомнав дека Џовинко е подобар и точка... Адриано го воскресна Балотели и го направи подобар од Џовинко.. Јас само го прашав што е тоа што го прави подобар Балотели од Џовинко(ако ме пратиш во дискусиава), и тој рефлексно ми одговори дека е тоа што Балотели има повеќе натпревари во Серија А.. Јас никаде не запнав дека Џовинко е подобар од Балотели, и секако како фан на Јуве, за мене е подобар Џовинко, но јас терам реална дискусија и не го правам вонсериски играч Џовинко.. Ако беше така, јас немаше и да дискутирам тука.. Ке кажев Џовинко е најдобар и чао..:pos2:

Ама Флеру 313233 ти можеш слободно да го правиш Џовинко машина и слично, ова е демократска држава.
Е сега стварно не можам да те разберам... Што е толку лошо ако Адриано го правел вонсериски играч? Поради ова не можеш да водиш дискусија?

Нема потреба од посебна дискусија, секој си има вкус.

Балотели е добар. И Џовинко е исто добар. И Адриано е добар, само му “фале акл“ што рече некој вчера :pos2:

Му фали малце ова:helou:

Adriano_A400.jpg

cocaine.jpg

Ова сезона сигурно во Серија А ке биде шампион Интер, затоа што другите екипи слабо се покажаа, скоро сите ги победи, освен што од милан загуби но и тоа како да не се случил воопшто .. поздрав

ibrahimovic_inter_home_0607.jpg

Ова сезона сигурно во Серија А ке биде шампион Интер, затоа што другите екипи слабо се покажаа, скоро сите ги победи, освен што од милан загуби но и тоа како да не се случил воопшто .. поздрав

Вака стојат работите: Интер, Господ, па се останато...:tapp:

Вака стојат работите: Интер, Господ, па се останато...:tapp:
А ти мора да го изругаш нели, фан на Интер е, што очекуваш да каже, реплицирај му соодветно иако на таа тематика глупо е да се дискутира, може подобро ке беше постот да му беше напишан во фан клуб Интер, али ај нов е, ке научи .

SLEDNO KOLO GOLEMOTO DERBI..

ROMA - MILAN...

NE JA MISLIM, CIST 1...SO ROGOOJ
KAKO IZMINATITE 3 sezoni I DOMA I GOSTI GAZENJE...:baeh:

SLEDNO KOLO GOLEMOTO DERBI..

ROMA - MILAN...

NE JA MISLIM, CIST 1...SO ROGOOJ
KAKO IZMINATITE 3 sezoni I DOMA I GOSTI GAZENJE...:baeh:

Ако игра Милан како против Удинезе ќе ве зафати милански синдром.Нема да ви бега петарда, како за означување на крајот на новогодишната еуфорија :)

Ако игра Милан како против Удинезе ќе ве зафати милански синдром.Нема да ви бега петарда, како за означување на крајот на новогодишната еуфорија :)
Додај го тука неиграњето на Тоти....играта на Милан во неделата....играњето на Кака....се ми мириса на двојка:helou:.

Додај го тука неиграњето на Тоти....играта на Милан во неделата....играњето на Кака....се ми мириса на двојка:helou:.

X ke bide, ne e tolku jak Milan kako sto izlgedase vo nedelata, a i Roma ne e nesto posebno takasto nereseno ne bega :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom