Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Џовинко има 16 настапи ама во Емполи, Балотели од старт е во тимот кој е 3 години шампион во Италија, има разлика тука, еве во Јуве има многу мала минутажа, плус неспоредливи се овие два играча бидејки играат на тотално различни позиции .
Разбирам брат Син... Само му докажувам на Адриано дека не е како што мисли тој.. Јас само му докажав тој што ме праша, а при тоа тој не напомена кој од играчите каде играл.. Тој кажа дека Балотели има повеќе настапи од Џовинко во Серија А, и јас му докажав со факти дека не е така и дека тоа не го прави подобар играч.. Тоа ми е целата мисла...:blabla:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Разбирам брат Син... Само му докажувам на Адриано дека не е како што мисли тој.. Јас само му докажав тој што ме праша, а при тоа тој не напомена кој од играчите каде играл.. Тој кажа дека Балотели има повеќе настапи од Џовинко во Серија А, и јас му докажав со факти дека не е така и дека тоа не го прави подобар играч.. Тоа ми е целата мисла...:blabla:
Не разбираш другар F|eR :):):)
Покрај се, ти пак сметаш дека Џовинко е подобар, Адриано исто смета дека Балотели е подобар и крај.
Уште не се докажани двајцата и има време за тоа.

Кога би дискутирале кој што постигнал, биографија и слично би се развила квалитетна дискусија, вака само се караме и нема излез.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ама Тhe Great јас никаде не спомнав дека Џовинко е подобар и точка... Адриано го воскресна Балотели и го направи подобар од Џовинко.. Јас само го прашав што е тоа што го прави подобар Балотели од Џовинко(ако ме пратиш во дискусиава), и тој рефлексно ми одговори дека е тоа што Балотели има повеќе натпревари во Серија А.. Јас никаде не запнав дека Џовинко е подобар од Балотели, и секако како фан на Јуве, за мене е подобар Џовинко, но јас терам реална дискусија и не го правам вонсериски играч Џовинко.. Ако беше така, јас немаше и да дискутирам тука.. Ке кажев Џовинко е најдобар и чао..:pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Џовинко има 16 настапи ама во Емполи, Балотели од старт е во тимот кој е 3 години шампион во Италија, има разлика тука, еве во Јуве има многу мала минутажа, плус неспоредливи се овие два играча бидејки играат на тотално различни позиции .

п.с. И двајцата се иднината на Италија .
Крај на муабетот, не може да се споредуваат играчи кои не играат на иста позиција, апсурдно е:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Немам намера да започнувам кавга туку квалитетна дискусија!
повторно те понудувам да изјасниш со што џовинко може да се пофали дека е добар!
Како прво, Џовинко и Балотели, се играчи кои и двајцата се јаки засебно, играат сосем различен стил на фудбал, и така да мислам дека е невозможно да ги споредиш...
Како второ, сигурно е дека двајцата се иднина на Италијанскиот фудбал...
Како трето, не можеш да го направиш едниот играч појак од другиот само затоа што овој имал повеќе настапи во Интер, а овој во Емполи.. За Балотели не знам , ама Џовинко за Емполи даде 6 гола, и 15+ асистенции, што мислам дека не е за потсмев.. Ако ми текнува, Балотели имаше КАТАСТРОФАЛНА игра против Вердер, Мурињо постојано изјавува дека не се труди на тренинзи многу, но не навлегувам понатаму..Факт е дека Балотели е талентиран, ама неговата кариера треба да ја насочи во права насока...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ама Тhe Great јас никаде не спомнав дека Џовинко е подобар и точка... Адриано го воскресна Балотели и го направи подобар од Џовинко.. Јас само го прашав што е тоа што го прави подобар Балотели од Џовинко(ако ме пратиш во дискусиава), и тој рефлексно ми одговори дека е тоа што Балотели има повеќе натпревари во Серија А.. Јас никаде не запнав дека Џовинко е подобар од Балотели, и секако како фан на Јуве, за мене е подобар Џовинко, но јас терам реална дискусија и не го правам вонсериски играч Џовинко.. Ако беше така, јас немаше и да дискутирам тука.. Ке кажев Џовинко е најдобар и чао..:pos2:
Ама Флеру 313233 ти можеш слободно да го правиш Џовинко машина и слично, ова е демократска држава.
Е сега стварно не можам да те разберам... Што е толку лошо ако Адриано го правел вонсериски играч? Поради ова не можеш да водиш дискусија?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Нема потреба од посебна дискусија, секој си има вкус.

Балотели е добар. И Џовинко е исто добар. И Адриано е добар, само му “фале акл“ што рече некој вчера :pos2:

Член од
22 декември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
2
Ова сезона сигурно во Серија А ке биде шампион Интер, затоа што другите екипи слабо се покажаа, скоро сите ги победи, освен што од милан загуби но и тоа како да не се случил воопшто .. поздрав

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Ова сезона сигурно во Серија А ке биде шампион Интер, затоа што другите екипи слабо се покажаа, скоро сите ги победи, освен што од милан загуби но и тоа како да не се случил воопшто .. поздрав

Вака стојат работите: Интер, Господ, па се останато...:tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Вака стојат работите: Интер, Господ, па се останато...:tapp:
А ти мора да го изругаш нели, фан на Интер е, што очекуваш да каже, реплицирај му соодветно иако на таа тематика глупо е да се дискутира, може подобро ке беше постот да му беше напишан во фан клуб Интер, али ај нов е, ке научи .

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
SLEDNO KOLO GOLEMOTO DERBI..

ROMA - MILAN...

NE JA MISLIM, CIST 1...SO ROGOOJ
KAKO IZMINATITE 3 sezoni I DOMA I GOSTI GAZENJE...:baeh:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
SLEDNO KOLO GOLEMOTO DERBI..

ROMA - MILAN...

NE JA MISLIM, CIST 1...SO ROGOOJ
KAKO IZMINATITE 3 sezoni I DOMA I GOSTI GAZENJE...:baeh:
Ако игра Милан како против Удинезе ќе ве зафати милански синдром.Нема да ви бега петарда, како за означување на крајот на новогодишната еуфорија :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Ако игра Милан како против Удинезе ќе ве зафати милански синдром.Нема да ви бега петарда, како за означување на крајот на новогодишната еуфорија :)
Додај го тука неиграњето на Тоти....играта на Милан во неделата....играњето на Кака....се ми мириса на двојка:helou:.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Додај го тука неиграњето на Тоти....играта на Милан во неделата....играњето на Кака....се ми мириса на двојка:helou:.
X ke bide, ne e tolku jak Milan kako sto izlgedase vo nedelata, a i Roma ne e nesto posebno takasto nereseno ne bega :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom