- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.369
- Поени од реакции
- 84.608
Па, баш за време на Пивофест ли најдоа да го прават протестот?Ослободени се. Мицкоски или еве барем неговите следбеници каде се на протестов?
Па, баш за време на Пивофест ли најдоа да го прават протестот?Ослободени се. Мицкоски или еве барем неговите следбеници каде се на протестов?
Загрозен е, а уште од времето на Тодоров со поставување на правничка директорка почнала крадењето и илегалната продажба.
И сеа не си толку силен да ме видиш лично да ми кажеш што ти тежи? Наеднаш си се повлече во дувлото а?Дојде да шпиунираш?
Што збориш бе, ти си со бугарски пасош пребеган во Германија, и сам си кажа. Ти збориш кој е македонец кој не е?Pa shto gi barash be! Majstori se za manipuliranje na snimki kako i ovaa od Aleksandar od pred nekoj den!
Автоматски споено мислење:
Ova da ne e detevo nashe?
Истиот господар го има како и Ковачевски, и двајцата калето ги донесе на позиција. Разликата е што во базата на ВМРО се уште има патриоти, во СДС нема ништо, а раководствата им се горе-доле со ист мајндсет, и секако со истиот господар.Не го барајте Мицко, и самиот он знае дека ќе дојде на власт без да се помери од место. Посекако нема да си го скрати Пивофестот ради протестов
Тачно, еве тек другиот понеделник пак ќе протестирале, не може секој ден...Правото на протест е исполнето, демократијата на хартија е запазена. Од утре пак по старо се додека не изгори некоја друга болница, или некој ти продаде органите додека лежиш на рутинска операција.
И се така во круг, без последици.
Што е бе шапшал, сакаш да се видиме?И сеа не си толку силен да ме видиш лично да ми кажеш што ти тежи? Наеднаш си се повлече во дувлото а?
braos be cigo, mazishte legendarno si, vikna na presmetka preku poluozbilen post na anonimen forum bez nikakvi informacii i ja zakaza presmetkava pred vlada vo tolpa od 1000 lugje.И сеа не си толку силен да ме видиш лично да ми кажеш што ти тежи? Наеднаш си се повлече во дувлото а?
Што збориш бе, ти си со бугарски пасош пребеган во Германија, и сам си кажа. Ти збориш кој е македонец кој не е?