- Член од
- 27 ноември 2021
- Мислења
- 415
- Поени од реакции
- 4.378
ФК ОХРИД - ФК Вардар Неготино 2-3 (03.09)
Attachments
-
239,1 KB Прегледи: 126
eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole
Ne se blamiraj tepani ste i ponizuvani sekade,mnogu raboti ne se posuvaat tuka,forumov ne e mesto da se kazuvaat takvi raboti.eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt
Se plasat od najlosoto,prasanje e dali voopsto ke gostuvaat nekade.Lozari zosto ne gostuvaat vo Struga?
eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt
A ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsijaeve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
Fakt
Se kurcite so kale edna tepackka i ja objavuvate na site strani, kako nie da objavuvame 27 april vlezot vo sobranie i tepanje na zijafin sela, tepackata na kale bese Komiti vs celo dui a ne sverceriA ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsija
hahahahahahhahahaahahaha po znamee vika smesni ste zimi se vo cair samo na son vie doagjate a za znameto mislam deka e zatvorena e temava cim ne dokazuvate kako e zemeno i kolku e plateno ne vazi kako trofe posto sigurno e kupen i ne vazi dzabe ste se trosileПрегледај го приврзокот 389707
Tocno, nie ne doagjame vo vasi maala da zememe rekvizit(maica, sal, dukser). Nie koa doagjame, po zname doagjame. Ne se zamarame so mali raboti...
I vie ova ne mozete da go praite.
hahahahaha samo nesto mesas deka ziaedin sela ne e shvercer a vie vo kale bevte site komiti a od drugata strana site bea shverceri. nemozete da mislite kolku ste smesni za sekoja rabota naogjate ( ne so noz doagjate ne so kamenja ne kurot na shverceri e pogolem nasiot e pomal ) nesto za rasuduvanje ama edno nesto e sigurno i sam prifakjas deka ste jadele kjutek vo kale neliA ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsija
Автоматски споено мислење:
Se kurcite so kale edna tepackka i ja objavuvate na site strani, kako nie da objavuvame 27 april vlezot vo sobranie i tepanje na zijafin sela, tepackata na kale bese Komiti vs celo dui a ne sverceri
da be so zborovi vo forumot ste najakite ama so dokaz za nigde ste ama te razbiram nemas i ti sto da dokazuvasNe se blamiraj tepani ste i ponizuvani sekade,mnogu raboti ne se posuvaat tuka,forumov ne e mesto da se kazuvaat takvi raboti.
Se plasat od najlosoto,prasanje e dali voopsto ke gostuvaat nekade.
Abe maloumnik na decata tamu vo topansko pole objasnuvaj im i na bitpazar nemoj na mene ovie zelkarski muabeti protest na dvizenje “razbudi se” se sverceri? Pa togas i 27 april e Komiti vs sverceri , artan grubi kako glusec se krie vo nekoj shkaf vnatre vo sobranie, a za znameto deka e kupeno vi e beganje od vistinata, vikas dokazete? Pa ajde ti dokazi deka e kupeno valjda toj sto go prodaval zborel so nekoj covek sigurno na vozduh ne go prodal????hahahahahahhahahaahahaha po znamee vika smesni ste zimi se vo cair samo na son vie doagjate a za znameto mislam deka e zatvorena e temava cim ne dokazuvate kako e zemeno i kolku e plateno ne vazi kako trofe posto sigurno e kupen i ne vazi dzabe ste se trosile
hahahahaha samo nesto mesas deka ziaedin sela ne e shvercer a vie vo kale bevte site komiti a od drugata strana site bea shverceri. nemozete da mislite kolku ste smesni za sekoja rabota naogjate ( ne so noz doagjate ne so kamenja ne kurot na shverceri e pogolem nasiot e pomal ) nesto za rasuduvanje ama edno nesto e sigurno i sam prifakjas deka ste jadele kjutek vo kale neli
da be so zborovi vo forumot ste najakite ama so dokaz za nigde ste ama te razbiram nemas i ti sto da dokazuvas
Toa sto omer i artan bea na kale za da kjarat politicki poeni i deneska da vrtat milioni a ti da dilas belo i treva i da kupuvas patiki od bitpazar e vistinata, toa treba da se zaprasas zosto vise najgolemiot svercer omer i najgolemata uck artan grubi sekoj den zborat deka ova e drzava na makedoncite i taka ke ostane , kakva golema albanija i taka natamu, toa zaprasajte se tamu vo toj stabot sverceri sto vi se vikaAbe maloumnik na decata tamu vo topansko pole objasnuvaj im i na bitpazar nemoj na mene ovie zelkarski muabeti protest na dvizenje “razbudi se” se sverceri? Pa togas i 27 april e Komiti vs sverceri , artan grubi kako glusec se krie vo nekoj shkaf vnatre vo sobranie, a za znameto deka e kupeno vi e beganje od vistinata, vikas dokazete? Pa ajde ti dokazi deka e kupeno valjda toj sto go prodaval zborel so nekoj covek sigurno na vozduh ne go prodal????
Ти продавај муда тука, а друг поради тебе ќе го јаде. За прошетки не збори, зошто вашите членови минатата година во Маџари едвај жива глава спасија, на натпреварот против Фортуна. Дел влегоа сами во полициско комбе (Јеби га, природно ги влече пријателството со Полицијата), дур другите спасуваа жива глава.nemam videno komit da se proseta niz cair
FA koga bile na ambulanta ne se setale samo, im iskrsile nekolku i race i noze gratisТи продавај муда тука, а друг поради тебе ќе го јаде. За прошетки не збори, зошто вашите членови минатата година во Маџари едвај жива глава спасија, на натпреварот против Фортуна. Дел влегоа сами во полициско комбе (Јеби га, природно ги влече пријателството со Полицијата), дур другите спасуваа жива глава.
А ти нормално, седи си во маало и буцкај други да го јадат. Тоа што немаш видено Комити низ Чаир, значи само дека имаш една година на трибина. Знаеш колку пати наши членови правеле слики пред вашите графити, во ваше маало? Па само зимава нашите екипи два пати беа во Чаир, за време на акцијата "Македонија за Вардар". И не само ние, Војводи и ФА исто. Доста те лажат со глуп гето филм
За крај, повели слика од твој стадион- за време на натпревар на Слога.
Па полабава прошетка, нема![]()
Децава се родени после тоа. Башка целава теза "Ај помини кај мене у маало ако смееш" е толку глупа и дебилна за зборење, така да со примеров само сакав да покажам дека не треба ни да се "ултрас голем" па да се прошеташ некаде.FA koga bile na ambulanta ne se setale samo, im iskrsile nekolku i race i noze gratis![]()
..Sekoj mubaet koga ke se spomant lozari e toa deka mnogu clenovi ima nagore,ok samo kaj lorazi ima kaj drugive nema, samo od kavadarci se selat vo drugive gradovi e sjajno.Edno e jasno nemate gostuvanje nadvor od kavadarci oven vo bitola.Pricinata vie si ja znaete,ama vo Skopje nemaat dojdeno sigurno 5 godini.Ne se plasat Lozari od nikoj da se razbereme prvo gomnojadci edni , neznam zosto ne gostuvaat ima nekoj problemi zabrani 90 posto grupata e nagore stranstvo neznam uopste kako se sobiraat i za domasni utakmici,i za Lozari e zabraneto e da se komentira tuka taka da neznam od koj ke dobiete konkreten odgovor.
prvo ova slika ne od tribunata na cair od ohrid e gledas kolku lazete ej do kolku ne idolizirate abe dojdi u cair jas ti garantiram nikoj nema da te cepka pa ke se kurcas posle kaj drugarite deka si bil u cair i deka si jak temolam ne prai vaka ne e dobro da lazes ne za drugo ama nikoj ne ti veruva drugo tie sto bile vo cair na vremeto na akciata toa sekoj moze da go prais minuta rabota e toa gledas do kade stigas ednas dva tri pati ste bile i so tie se kurcas nemoj be te molam sekoj den sme po vasi ulici za gracki stadioni madzari ona ova da ne zboruvame a ushte edno vikas vasi clenovi edvaj ziveaa za koi clenovi zboruvas vo slika e samo eden clen te molam ne lazete sami objavuvate sliki pa posle vikas vaci clenovi kako da bea 10 ili poveke a na slika e edenТи продавај муда тука, а друг поради тебе ќе го јаде. За прошетки не збори, зошто вашите членови минатата година во Маџари едвај жива глава спасија, на натпреварот против Фортуна. Дел влегоа сами во полициско комбе (Јеби га, природно ги влече пријателството со Полицијата), дур другите спасуваа жива глава.
А ти нормално, седи си во маало и буцкај други да го јадат. Тоа што немаш видено Комити низ Чаир, значи само дека имаш една година на трибина. Знаеш колку пати наши членови правеле слики пред вашите графити, во ваше маало? Па само зимава нашите екипи два пати беа во Чаир, за време на акцијата "Македонија за Вардар". И не само ние, Војводи и ФА исто. Доста те лажат со глуп гето филм
edno nesto za znameto i tolku kade sme imale nie sredba megusebe za ti da zimas trofe tolku i vo koj nastan e padnat toa zname tolku i te molam da mi odgovoris ne da begas da me napadnas sea odgovor samoAbe maloumnik na decata tamu vo topansko pole objasnuvaj im i na bitpazar nemoj na mene ovie zelkarski muabeti protest na dvizenje “razbudi se” se sverceri? Pa togas i 27 april e Komiti vs sverceri , artan grubi kako glusec se krie vo nekoj shkaf vnatre vo sobranie, a za znameto deka e kupeno vi e beganje od vistinata, vikas dokazete? Pa ajde ti dokazi deka e kupeno valjda toj sto go prodaval zborel so nekoj covek sigurno na vozduh ne go prodal????
Toa sto omer i artan bea na kale za da kjarat politicki poeni i deneska da vrtat milioni a ti da dilas belo i treva i da kupuvas patiki od bitpazar e vistinata, toa treba da se zaprasas zosto vise najgolemiot svercer omer i najgolemata uck artan grubi sekoj den zborat deka ova e drzava na makedoncite i taka ke ostane , kakva golema albanija i taka natamu, toa zaprasajte se tamu vo toj stabot sverceri sto vi se vika
izvini ajde kazi od nasi clenovi koj go jadel poradi mene i drugi sto se kurcat po forumi.Ти продавај муда тука, а друг поради тебе ќе го јаде. За прошетки не збори, зошто вашите членови минатата година во Маџари едвај жива глава спасија, на натпреварот против Фортуна. Дел влегоа сами во полициско комбе (Јеби га, природно ги влече пријателството со Полицијата), дур другите спасуваа жива глава.
Pred 8,9 godini vasi clenovi bea li pretepani na ambulanta vo Cair? Ama bas pretepani so race skrseni so glavi dupnati? Vikas nemal nikoj muda da vleze vo cair, pa sakas li slika kade sto ert.n , tom.ca , d.me od cair bea ispukani vo sred cair od Aerodromci?prvo ova slika ne od tribunata na cair od ohrid e gledas kolku lazete ej do kolku ne idolizirate abe dojdi u cair jas ti garantiram nikoj nema da te cepka pa ke se kurcas posle kaj drugarite deka si bil u cair i deka si jak temolam ne prai vaka ne e dobro da lazes ne za drugo ama nikoj ne ti veruva drugo tie sto bile vo cair na vremeto na akciata toa sekoj moze da go prais minuta rabota e toa gledas do kade stigas ednas dva tri pati ste bile i so tie se kurcas nemoj be te molam sekoj den sme po vasi ulici za gracki stadioni madzari ona ova da ne zboruvame a ushte edno vikas vasi clenovi edvaj ziveaa za koi clenovi zboruvas vo slika e samo eden clen te molam ne lazete sami objavuvate sliki pa posle vikas vaci clenovi kako da bea 10 ili poveke a na slika e eden
edno nesto za znameto i tolku kade sme imale nie sredba megusebe za ti da zimas trofe tolku i vo koj nastan e padnat toa zname tolku i te molam da mi odgovoris ne da begas da me napadnas sea odgovor samo
a za omer i artan ic ne zboruvaj posto nekoi imat kosmari od ovie dvajca
izvini ajde kazi od nasi clenovi koj go jadel poradi mene i drugi sto se kurcat po forumi.
Ako sakas ja ke ti kazam za eden od vasi clenovi koj go ima jadeno poradi vasi clenovi kako ti i mnogu drugi sto se kurcat po forumot