Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Екстра дружба и навивање денеска во Хајделберг на Рк Вардар ⚫️
Автоматски споено мислење:

Екстра дружба и навивање денеска во Хајделберг на Рк Вардар ⚫️

Attachments

• 20230903_150141.jpg
    20230903_150141.jpg
    3 MB · Прегледи: 163
Рк Рајн Некар Ловен - РК Вардар

15 членови на Задграничен Округ присутни денес во Хајделберг иако крајниот резултат се знаеше уште во Скопје. Супер дружба во Македонски ресторан пред натпреварот. "Кортео" кон сала и одлична бројка на трибина. Мислам дека најголема бројка на Македонци на клубски натпревар надвор од Македонија. Добро навивање, без престан цела утакмица, излив на патриотизам од цела трибина, Море сокол пие и Бисер Балкански грмеа на крај на утакмица, се чудеше цела сала што се дешава, каква искрена емоција беше тоа.
Сите нас не спојува, брендот Вардар и Македонија !!!
Вардар - клуб на народот!!!
П.С не видов дека гостувањево е подалеку од кај нас, отколку од Скопје...
Таман уште 5 саати и ќе стигнеме дома.

received_984552012769362.jpeg

received_230552276624228.jpeg

Последно уредено:
Неможам да не речам БРАВО!
МНОГУ ЈАКО!
Одамна нешто не ме бендисало олку!
Браво за дизајнерот! Уникатно ептем!
Kreativno i unikatno! Bravo za ideata.

ФК ПЕЛИСТЕР - Фк Детонит

Вчера патриоти, денес бугари прави, утре педери само нека има пари.

:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe: deca
F5BA884B-F103-4F41-A590-2FCA977EBDCD.jpeg

03.09.23 ВИНАРИ ГОСТУВАЊЕ
ФК Охрид - ФК ВАРДАР НЕГОТИНО (2:3)

Прегледај го приврзокот 389647
Топ бројка за на вакво гостување (y)
За разлика од вашите лути ривали кои за жал не можеме скоро никаде да ги видиме како гостуваат низ Македонија од како влегоа во прва лига

Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole
eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt

eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt
Ne se blamiraj tepani ste i ponizuvani sekade,mnogu raboti ne se posuvaat tuka,forumov ne e mesto da se kazuvaat takvi raboti.
Lozari zosto ne gostuvaat vo Struga?
Se plasat od najlosoto,prasanje e dali voopsto ke gostuvaat nekade.

Fakt
FB_IMG_1690047132251.jpg

Tocno, nie ne doagjame vo vasi maala da zememe rekvizit(maica, sal, dukser). Nie koa doagjame, po zname doagjame. Ne se zamarame so mali raboti... ;)
I vie ova ne mozete da go praite.

Fakt
A ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsija
Автоматски споено мислење:

A ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsija
Se kurcite so kale edna tepackka i ja objavuvate na site strani, kako nie da objavuvame 27 april vlezot vo sobranie i tepanje na zijafin sela, tepackata na kale bese Komiti vs celo dui a ne sverceri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom