Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто повеќе околу ова? Туристи?торцидаши у сити мол

10 dusi so beli maici Sloboda Navijacima, prosetaa 30-40 minНешто повеќе околу ова? Туристи?
Топ бројка за на вакво гостување
eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole
Ne se blamiraj tepani ste i ponizuvani sekade,mnogu raboti ne se posuvaat tuka,forumov ne e mesto da se kazuvaat takvi raboti.eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt
Se plasat od najlosoto,prasanje e dali voopsto ke gostuvaat nekade.Lozari zosto ne gostuvaat vo Struga?
eve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
a zosto vikame deka skopje e nas grad e sto svercerite doagjat po vasi maali i zimat trofeii i davat kjotek vo sekoj kjos toa e fakt vtoro doagjat vo sekoj stadion i nikomu nisto kako da se doma , proslavi niz rekord i mnogu drugi da ne gi boime sea, sto vie ova nemozete da go praite.
Fakt

A ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsijaeve i jas tebe edno prasanje zosto vo mojot cel zivot nikogas nemam videno komit da se proseta niz cair niz saraj so obelezje na vasata navivacka grupa. ova e sosema normalno da ne se prosetat lugeto kade ne mu e mestoto budalla samo da si.
Fakt
Se kurcite so kale edna tepackka i ja objavuvate na site strani, kako nie da objavuvame 27 april vlezot vo sobranie i tepanje na zijafin sela, tepackata na kale bese Komiti vs celo dui a ne sverceriA ne mislis deka e malce pickarski na decko od 30 godini da mu izvadite noz i da mu barate maica da vi soblece? Toa nema nikakva vrska so muda, ednostavno e ispod cest da idam na nekoj noz da mu izvadam za da mi soblece maica, vie ste stvarno totalni neandertalci izgubeni vo vremeto i prostorot i sakajki da izbegaat od svojot kukavicluk i strav trgnuvaat po nozevi barajki vo nego sila. Picki zasekogas ke ostanete, i sekogas ste begale na sudska posle sekoja utakmica frlate kamenja i pedalja ve brkame do carsija