2021-22 е преселен не е ни 2 години таму ниту пак има документи земено.
Така да голем fail ти е проценката.
А тебе ако не ти се свиѓа овде гитла во странство. И вака после првата година надвор од МК памет ке солите на мак форум на луѓе што седат овде и мислите ке ви веруваат во глупостите и гомната што ги тресете.
Темава е за цените на становите во Скопје, а тоа што не ви се свиѓа фактот што Мк не е загадена толку колку што ја правите е ваш проблем. Следете air quality индех и не ми ги дувајте јајцата со непроверени информации.
Глумиш шериф низ темава и глумиш мултидисциплиниран експерт на повеќе полина, а самиот знајш дека не си.
Се кревале цените на становите, не можат да одат до плафон цените.
35% од становите во Скопје се празни благодарение на албанската мафија која полека го купува пола Скопје со нарко пари. Кој пазар го имаш во Македонија бе син, ова не hyper-economy, годишниот бруто домашен производ е 13 билиони евра, типична фирма во Европа повеќе вреди бе умоболен еден.
По 50000 огласи за станови вртат истите цело време, кај се купуваат становите молим те свести се син не се дрогирај.
Луѓето ако им било ептен убаво во земјата немало да се иселуваат, голем кур е Скопје искрено за живот за типичниот граѓанин, ги жалам искрено со МК плати плаќаат европски цени.
И продолжи да веруваш се што ќе прочиташ по порталите.
Вака по табиет вие во Австралија што сте преселени од МК ве имам заприметено имате преголем ego проблем, кога бев баш ептен помлад и работев келнер кога ќе ми спомнеа дека се од Австралија дојдени у МК, абе живот да ти се одмили од толку што се без култура, манири и без основен кодекс на однесување, безобразни.
Мора да си почутат учтивите за да не не се почуствуваат таквите ко тебе аутистични (очигледен му е случајов кај тебе на сите).
Верувај неможиш на госпо мадината да му ги фатиш, ама на сите овде веќе по еднаш ни ги изгарколка.
Typical keyboard warriors, ауф син скрати се молим те