Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... 1693435856123.png
1693435895179.png
1693435948283.png

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... Прегледај го приврзокот 389242
Прегледај го приврзокот 389243
Прегледај го приврзокот 389244
Ој легни си, ти се спиет не се мачи...

Член од
27 ноември 2021
Мислења
61
Поени од реакции
373
Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... Прегледај го приврзокот 389242
Тука си само кога треба да се критикуваат РИБАРИ, што толку ти згрешиле само ти си знајш.
P.s споредбава со очиве што ги постираш ти нема никаква иста црта со овие денес.

Член од
9 август 2019
Мислења
65
Поени од реакции
538
Каков ти е тој заклучок дека покривното знаме немат врска со ударната парола, па уште бил и традиционален кикс. Сликите шо ги пушташ од очите од diablo vive истаени во чест на воџата на Ултрасите од Лацио кој беше испукан ти значет дека демек копирани се?
Лесно е да најш слики кај шо имат некој сличности на повеќе трибини од некој аспект на ситници, па зошто не ми реплицира кај шо официјалното лого на комбат е користено пред нив од страна на други групи?
Башка некој работи не се пишет само за инет колку да се извреѓат нештото, биди малку реален.

Член од
25 август 2023
Мислења
416
Поени од реакции
751
Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole

Член од
30 мај 2021
Мислења
68
Поени од реакции
121
ФК ОХРИД - ФК Караорман

Неофицијално фото.
Далеку е ова од копија, се гледа дека некој се потрудил.тоа што ви кажува шон со подебел аутлај на фанатикс би изгледало уште подобро.истото би ви го кажал и за вашиот ударен транспарент каде белата боја ептен ви доминира и буквите не ви идат баш до израз.Штета што ви го еба терминот ффм и што ги немаше Паткари.

Член од
25 мај 2023
Мислења
64
Поени од реакции
132
Тука си само кога треба да се критикуваат РИБАРИ, што толку ти згрешиле само ти си знајш.
P.s споредбава со очиве што ги постираш ти нема никаква иста црта со овие денес.
Не научивте дека буљашите само критикуваат оти тие се оригинал се дури и од Панатинаикос песни копираа не ги ебете 2% нека живеат во илузија

Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Никаде не напишав дека кореото е копирано туку веќе често пати видено
Друго не се работи за никаков комплекс или омраза према Рибари туку се работи за конструктивно мислење аргументално поткрепено. Имате град со огромна историја и традиција, безброј анегдоти и работи кој можете да ги искористите. Не треба да се лутите ако некој ве искритикува, наредниот пат ќе направите подобро ќе размислите. Грешката со контрастот на боја не ви е од сега имате на минум пет знамиња исто направено. Прост пример од гостинската трибина до вашата се гледа само нешто дека стој на ограда но не и што пишува, сепак тоа си е ваш избор и стил. Секоја чест што во сред туристичка сезона сте се потрудиле да направите нешто, ама мора и може тоа на многу повисоко ниво. Штета за бојкотот на Паткари и ужасниот термин

Член од
27 јули 2022
Мислења
49
Поени од реакции
301
Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole
SAMO VO FILIP VTORI MOZE DA NE GLEDAS SO MAICI OD NAVIVACKA GRUPA
NE SME RETARDIRANI KAKO VAS, VO CENTAR DA IZLEZEME SO TIE MAICI HAHAHAAHAHAH :vozbud:
IMG_2200.jpeg

Член од
25 август 2011
Мислења
177
Поени од реакции
1.098
Фк.Охрид - фк.караорман
Дружба после утакмица
oti se stegate? so treba da znaci?
Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Vo racinjata ste kako srednoskolki.

Член од
18 јули 2021
Мислења
73
Поени од реакции
609
Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Мускулите не секогаш игрет улога, појќе требет мадина ама голем си валда знајш.
Ај сега поздрав

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Битолски муабет левел 1000

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom