- Член од
- 27 ноември 2021
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 3.018
Беа пред 3-4 години.светла точка на мактифо сцената браво
Беа пред 3-4 години.светла точка на мактифо сцената браво
Ој легни си, ти се спиет не се мачи...Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... Прегледај го приврзокот 389242
Прегледај го приврзокот 389243
Прегледај го приврзокот 389244
Тука си само кога треба да се критикуваат РИБАРИ, што толку ти згрешиле само ти си знајш.Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... Прегледај го приврзокот 389242
Каков ти е тој заклучок дека покривното знаме немат врска со ударната парола, па уште бил и традиционален кикс. Сликите шо ги пушташ од очите од diablo vive истаени во чест на воџата на Ултрасите од Лацио кој беше испукан ти значет дека демек копирани се?Искрено ми нема некоја поврзаност покривносто знаме со паролата долу, ова веќе им е традицонален кикс еднаш и на прослава имаа пароли тотално неповрзани со покривното. Башка ова очиве се илјада пати видени. Башка Багабонти имаа фанатизам што му доаѓа на исто, дури и Чкембадија мислам нешто слично имаа со тоа фанатикс ма да више мање тоа. Паролата е нескладно направена и малку матно се чита, без аутлајн плавата се има утопено во црната. Еве и да земем дека се трудат дечките и пробале да направат нешто и сите веќе бледи реченици. Која е поентата на оваа кореографија, што сакале да кажат авторите каква порака да испратат ... Прегледај го приврзокот 389242
Далеку е ова од копија, се гледа дека некој се потрудил.тоа што ви кажува шон со подебел аутлај на фанатикс би изгледало уште подобро.истото би ви го кажал и за вашиот ударен транспарент каде белата боја ептен ви доминира и буквите не ви идат баш до израз.Штета што ви го еба терминот ффм и што ги немаше Паткари.ФК ОХРИД - ФК Караорман
Неофицијално фото.
Не научивте дека буљашите само критикуваат оти тие се оригинал се дури и од Панатинаикос песни копираа не ги ебете 2% нека живеат во илузијаТука си само кога треба да се критикуваат РИБАРИ, што толку ти згрешиле само ти си знајш.
P.s споредбава со очиве што ги постираш ти нема никаква иста црта со овие денес.
SAMO VO FILIP VTORI MOZE DA NE GLEDAS SO MAICI OD NAVIVACKA GRUPAPrasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole
oti se stegate? so treba da znaci?Фк.Охрид - фк.караорман
Дружба после утакмица
Мускулите не секогаш игрет улога, појќе требет мадина ама голем си валда знајш.oti se stegate? so treba da znaci?
Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Vo racinjata ste kako srednoskolki.
Битолски муабет левел 1000oti se stegate? so treba da znaci?
Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Vo racinjata ste kako srednoskolki.