Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тука си само кога треба да се критикуваат РИБАРИ, што толку ти згрешиле само ти си знајш.
P.s споредбава со очиве што ги постираш ти нема никаква иста црта со овие денес.
Не научивте дека буљашите само критикуваат оти тие се оригинал се дури и од Панатинаикос песни копираа не ги ебете 2% нека живеат во илузија

Никаде не напишав дека кореото е копирано туку веќе често пати видено
Друго не се работи за никаков комплекс или омраза према Рибари туку се работи за конструктивно мислење аргументално поткрепено. Имате град со огромна историја и традиција, безброј анегдоти и работи кој можете да ги искористите. Не треба да се лутите ако некој ве искритикува, наредниот пат ќе направите подобро ќе размислите. Грешката со контрастот на боја не ви е од сега имате на минум пет знамиња исто направено. Прост пример од гостинската трибина до вашата се гледа само нешто дека стој на ограда но не и што пишува, сепак тоа си е ваш избор и стил. Секоја чест што во сред туристичка сезона сте се потрудиле да направите нешто, ама мора и може тоа на многу повисоко ниво. Штета за бојкотот на Паткари и ужасниот термин

Prasanje do shvercerat, ako Skopje e vas grad kako sto vikate zosto vo mojot cel zivot nemam nikogas videno niz strogiot centar , park, gtc, molovi, kafici, kafani, restorani i taka natamu nekoj so obelezje na vasata navivacka grupa? Zosto sigurno ne mislite deka skopje e saraj,cair i topansko pole

SAMO VO FILIP VTORI MOZE DA NE GLEDAS SO MAICI OD NAVIVACKA GRUPA
NE SME RETARDIRANI KAKO VAS, VO CENTAR DA IZLEZEME SO TIE MAICI HAHAHAAHAHAH :vozbud:
IMG_2200.jpeg

Фк.Охрид - фк.караорман
Дружба после утакмица
oti se stegate? so treba da znaci?
Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Vo racinjata ste kako srednoskolki.

Ona “forata” Razvieni kako Albanski turizam ne mozam ni da ja iskoristam, oti i niv turizmot mu trgna malce od malce, a na slika gledame se osven muskuli.
Мускулите не секогаш игрет улога, појќе требет мадина ама голем си валда знајш.
Ај сега поздрав

Битолски муабет левел 1000

Мускулите не секогаш игрет улога, појќе требет мадина ама голем си валда знајш.
Ај сега поздрав
Apsolutno se slozvam, nikade ne pisav deka nemate madinja. Kazav za muskuli.
Ako vekje imate madinja slikajte se so tashacite a ne so bicepsite (citaj salamite)
Битолски муабет левел 1000
ne mojs taka da gledas na rabotite

Apsolutno se slozvam, nikade ne pisav deka nemate madinja. Kazav za muskuli.
Ako vekje imate madinja slikajte se so tashacite a ne so bicepsite (citaj salamite)

ne mojs taka da gledas na rabotite
Ние Охрид мадината и патлаците ги чуваме за женски, а не за сликање

Family Aerodrom , prekrasna navivacka grupa mislam deka 2012 2013ta im nemase ramen duri i vo cela Makedonija na nivo na ultras , trans na tribina i diganje atmosfera, najaki pesni , cpb isto taka do taa godina bea vo top forma, sto se desi so tie grupi, zosto “zgasnaa”?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom