Намерно го оставив, колку да свати дека се избламира, ако се заостри дискусијава до недозволено ниво што не верувам ке падне и тоа .Не можам да ве разберам само колку се замарате околу скапаниот пост. Тука би требало метлата да заигра и готово, завршена работа.
Ок, во ред. Туку ми беше зборот пилето стреси зелени и сега го нема да ги поддржува зелените, а пак овие припадниците на темата многу се запалија(за џабе).Намерно го оставив, колку да свати дека се избламира, ако се заостри дискусијава до недозволено ниво што не верувам ке падне и тоа .
Не е да сме се запалиле, туку чувствуваме потреба за мала елементарна едукација. :pos2: Инаку кога се тврди нешто без аргументи, дискусиите така завршуваат.Ок, во ред. Туку ми беше зборот пилето стреси зелени и сега го нема да ги поддржува зелените, а пак овие припадниците на темата многу се запалија(за џабе).
Не ми ја разбра поентата.Не е да сме се запалиле, туку чувствуваме потреба за мала елементарна едукација. :pos2: Инаку кога се тврди нешто без аргументи, дискусиите така завршуваат.
Рубен Оливeира ќе да е,до пред некоја сезона играше во Јуве.Да да некој Оливеира ко што видов...
Незнам зашто Милито не игра
У Интер нема негови играчи... (oсвен Матрикс)a шо сакаш да каже селекторот на Италија??
Дека ке испаднат и дека неговите играчи не чинат...
У Интер нема негови играчи... (oсвен Матрикс)
важи...плус и балотели игра за италија!(младинци а наскоро и за старите)
Pa spored mene podobar e Balloteliе вечерва гледавте што е италијанско првенство
она ти се вика натпревар
и кога ќе ми текне некни на фан клуб Милан некои сакаа да докажат дека балотели бил подобар од Пато :pos2::pos2: