Ваљда заради казнаНе ми е јасно зошто не ги пушти Гарначо и Пелистри, баш добро ќе дојдеше нивната енергија.
Болдираново е исклучиво поради недисциплина и куроболие.Tимов е ментално слаб. Ако им се случи ран гол, огромни шанси да примат уште 1-2 набрзина. Што и се случи. Со 11 играчи, наместо да им сокриеш топка, ти се браниш за гол живот позади да не примиш, пази сега, трет гол од Форест, со играч повеќе.
Бруно уште не ги прележа детските болести. Место да држи топка, и да ги остави Форест да бркаат со играч помалку, кога практично имаат двајца играчи плус на терен, овој иде на гол, и им враќа посед. Лани Касемиро го прекоруваше за ова, нормално, ова во Реал не го правиш ни под разно, годинава кренал раце, зашто гледа дека овој пак по свое ке турка.
Патем, не помнам тим кој има толку многу голови примени од свој корнер.
Мислам дека подобар ќе е Маунт како 10ка, нека тргнат по Амрабат па ќе има ротација ќе биде замена на Бруно.И после ова коло пак ќе речам, ги имавме Медисон и Ворд Праус достапни и тоа за доста помала сума, ние по Маунт се залетавме. Како и обично од цела торба пички, тие се фаќаат за курот.
Јас мислам напротив, за таа замисла што ја има Тен Хаг со Маунт доста поглема работа ќе бркаа овие двата. И едниот и другиот уште од прво коло имаат голем импакт каде што се, Маунт досега е 0.Мислам дека подобар ќе е Маунт како 10ка, нека тргнат по Амрабат па ќе има ротација ќе биде замена на Бруно.
Јас мислам дека Медисон е класична 10ка. И Маунт е додуша, бар по вокација. Ама не се сеќавам некогаш да играл на 8мица Медисон и не сум сигурен зошто владее ова мислење кај дел од нашите фанови. Според мене уште повеќе ќе се гушеа со Бруно.Јас мислам напротив, за таа замисла што ја има Тен Хаг со Маунт доста поглема работа ќе бркаа овие двата. И едниот и другиот уште од прво коло имаат голем импакт каде што се, Маунт досега е 0.
Јас барем секогаш застанувам зад нашите играчи. Пример Антони. Тен Хаг го турка Маунт напред заедно со Бруно и мислам дека за таа улога овое двајца би имале поголем импакт. Ќе видиме барем до на зима како ќе биди со Маунт, би требало да покаже нешто.Јас мислам дека Медисон е класочна 10ка. И Маунт е додуша, бар по вокација. Ама не се сеќавам некогаш да играл на 8мица Медисон и не сум сигурен зошто владее ова мислење кај дел од нашите фанови. Според мене уште повеќе ќе се гушеа со Бруно.
Да го земавме него, а Маунт да играше во Тотенхем, сега ќе беше обратен муабетот.
Никој не ги зема во обзир притисокот и фактот што едниот си игра на позицијата која му лежи, а другиот се прилагодува на нешто ново.
Неповрзано со твојот пост, ама искрено не ми се допаѓа ни тоа што цела фан база му се сипа на Маунт уште непочнат. Дечкото има две официјални утакмици изиграно, а ние самите го прогласуваме за флоп. Исто има и група на фанови што едвај чека било каква грешка на Онана за да ја искритикува одлуката на менаџерот да го замене Де Геа со него.
Што е следно, да очекуваме 30 гола од Хојлунд уште сезонава? Треба малку кочница и поддршка на тие што доаѓаат во нова средина.
Нека ви текна Грилиш како почна во Сити и какви муабети се вртеа и за него. За на крај наредната година да биде во групата клучни играчи што го предводеа тимот до тројна круна.
Секакви чуда сега ќе има следнава недела.Кукуреља? Really?
Еве го и Регилон повторно.Кукуреља? Really?