Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
21 век е , срамота е да не користите гугл транслејт за јазици кој не ги зборувате ... Сам себе се демантираш у постот.
Прегледај го приврзокот 388478
Колку малку му треба на човек на се соблече гол, тоа е чудо едно.
Знам дека ви е пржење на мозок ама мора малку едукација, ете од руски профили линкови да видите, да разберете малку подобро што се случува.
Ќе помине после иницијалниот шок, најбитно е да ја прифатите реалноста. Како болните од шизофренија, битно е да разберете дека халуцинациите не се вистински.
ukraina izgubi cetvrtina od drzavata ti uste vikas dobro im odi?
toa e realnosta.
На Украина воопшто не и оди добро, ама тоа е, немаат они многу избор. Или е руска колонија или борба. Они се решија на борба. Но Русија не свесно заглави во септичка јама пет метра длабока.
А и гледам многу се радуваш дека Русија империјално им земала територија на Украина. Дали исто така се радуваше кога шиптapите сакаа да цепат македонска територија? Дали и ти тогаш се залагаше да наведне е главата и да потпишеме договор или да се бориме?
Автоматски споено мислење:
@jamajka друже не знам зашто се вознемируваш толку. Нели и ти се соголи целиот кога постираше тука едиција од украински гробишта. Јас само сакав да ти помогнам да ја видиме и другата страна. Не знам оти толку се потресе…
Поентата е што Русија има право да земе територија, бидејќи државата воопшто не се грижи за Русите на таа територија и сака да ги истреби и избрка. Додека во Македонија е обратно, Албанците не се угнетувани, но затоа ги угнетуваат Македонците.На Украина воопшто не и оди добро, ама тоа е, немаат они многу избор. Или е руска колонија или борба. Они се решија на борба. Но Русија не свесно заглави во септичка јама пет метра длабока.
А и гледам многу се радуваш дека Русија империјално им земала територија на Украина. Дали исто така се радуваше кога шиптapите сакаа да цепат македонска територија? Дали и ти тогаш се залагаше да наведне е главата и да потпишеме договор или да се бориме?
Автоматски споено мислење:
@jamajka друже не знам зашто се вознемируваш толку. Нели и ти се соголи целиот кога постираше тука едиција од украински гробишта. Јас само сакав да ти помогнам да ја видиме и другата страна. Не знам оти толку се потресе…
До Halloween макс, после мозокот сам ќе го забораи на таа неактивност у Украина. За Thanksgiving више и Дарче ќе смени аватар.ќе го памтите долго Суровикин![]()
Поентата е што Русија има право да земе територија, бидејќи државата воопшто не се грижи за Русите на таа територија и сака да ги истреби и избрка. Додека во Македонија е обратно, Албанците не се угнетувани, но затоа ги угнетуваат Македонците.
Кај ме виде вознемирен? Ти си тој што од очај се стави во купчето со цитро и роден, не сум јас.@jamajka друже не знам зашто се вознемируваш толку. Нели и ти се соголи целиот кога постираше тука едиција од украински гробишта. Јас само сакав да ти помогнам да ја видиме и другата страна. Не знам оти толку се потресе…
Ти вришти изворот