Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.493
Поени од реакции
5.196
Да речеме дека си во право. Ама авион да помине покрај стационарен балон и балонот да продужи да лебди едноставно не е возможно, особено ако станува збор за мал хелиумски балон за летање.
Да, ама снимката не покажува што се случува откога ќе прелета авионот покрај балонот, така?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Да, ама снимката не покажува што се случува откога ќе прелета авионот покрај балонот, така?
Пропелер што произведува ветар од 150 km/h - 200 km/h не успеа да оддува нагоре роденденски хелиумски балон кој што лебди на 10 тина метри до него/над него

1692550520759.png

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.605
Поени од реакции
43.594
не е НЛО ова, некое ѓубре сигурно. Иначе било какво летало да има, мора да има погон, без погон нема ништо. Овие глупости со кршење гравитација и правила и прописи на универзумот најмалце ми имаат смисла.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.203
Поени од реакции
9.926
Да речеме дека си во право. Ама авион да помине покрај стационарен балон и балонот да продужи да лебди едноставно не е возможно, особено ако станува збор за мал хелиумски балон за летање.
Како е можно тогаш така лесно да го загрози воздушниот простор зар нема радари кои ќе го откријат идентификуваат па ако треба и да се гаѓа? Ја мислам дека е "владин пробен балон" да се види реакцијата. Не мислам на вистински балон ама леталото е најверојатно човечка конструкција.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Како е можно тогаш така лесно да го загрози воздушниот простор зар нема радари кои ќе го откријат идентификуваат па ако треба и да се гаѓа? Ја мислам дека е "владин пробен балон" да се види реакцијата. Не мислам на вистински балон ама леталото е најверојатно човечка конструкција.
pa ne gagjas nesto sto ne znaes sto e, ne se kreva fighter so air-air missiles za leteci objekt koj nema heat signature. Neli napusti tema steta.
Автоматски споено мислење:

Аха, да, секако дека можеш да ги гледаш ѕвездите исто како и од земјата. Врска набљудување на ѕвездите мислев нешто од нешто си разбирал, а ти дудук да си бил.

Па па па, каша попара. Те владетели, те креатори, те не креирале, те не посматрале (илјадници години зашто би не посматрале :cautious:), те воени истражувачки центри и се тоа во една реченица.
Ништо чудно што слаб ти е сигналот на 5џито, не дај боже да дојдеш до 6џи, ојде јабана, оти слаб ти е капацитетот.

Ма кај можеме со вас учените слепи верници во системот. Тоа што ко овци 2 години се строевте, присилувавте маски и вакцини на дечиња, млади и ред други работи, сигурно е одлика на високо интелигентни луѓе со способност да размислуваат.

Во темана за глобално затоплување оти си на страната на фолијашите? :icon_lol:
Истите луѓе што ја форсираат лагата за глобално затоплување (уште па човекот бил виновен) ве натераа ко стока да се однесувате, истите тие ја тераат агендата за вонземјани, ама Рон е нормалниот (y)
ama strav ti e 5g da ne ti go stavat a priznaj odma ke te najdat malite zeleni da ti stavat sonda odzadi:вонзем:

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.660
Поени од реакции
29.454
@The Savior од кога официјално или неофицијално се смета да постои проектот Blue Beam и кога првпат се спомнува тој заговор?
Како доаѓа и со што се најавува таков заговор ?

Z

zmej gorjanin

Гостин

знаеш колку пати америчката морнарица ги има фатено на радар, ете ти видео од горе. Еве човеков од видеото (Дејвид Фрејвор) е пензиониран пилот, бил командант на воздухопловни сили во америчката морнарица и баш кај Џо Роган објаснуваше, а и на сослушувањето во конгресот даде објаснување дека објектот не можат да го заклучат со мета од некој нивни систем и дека објектот буквално го снемувало и се појавувал на друго место за помалку од секунда. Тој дел не можам да го најдам ама еве нешто слично

"There was four of us in the airplanes literally watching this thing for roughly about five minutes," Fravor said in his 2021 interview.

Fravor went in for a closer look. He described the "Tic Tac" object mirroring his movements, saying "it was aware we were there."

The object was about the size of Fravor's F/A-18F, with no markings, no wings and no exhaust plumes, he said. When Fravor tried to cut off the UAP, it accelerated so quickly that it seemed to disappear. He said it was detected roughly 60 miles away less than a minute later.

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Нема heat signature и башка плива и не подлежи на земјина гравитација.

Кај џое роган имаше еден што го боли глава цела емисија интересни работи кажа. Ама за некои работи многу го болеше глава. Побарајте во меѓувреме додека го најдам.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.494
Поени од реакции
7.853
не е НЛО ова, некое ѓубре сигурно. Иначе било какво летало да има, мора да има погон, без погон нема ништо. Овие глупости со кршење гравитација и правила и прописи на универзумот најмалце ми имаат смисла.
Велам ја благословен си ти. Знаејќи колкава тутурутка си, добро е што само некои работи ти немаат смисла (y)
За да ти имаат смисла, треба да се информираш од извори кои не се владини, ама дислексијата те јебе.

ama strav ti e 5g da ne ti go stavat a priznaj odma ke te najdat malite zeleni da ti stavat sonda odzadi:вонзем:
Ем ништо не знаеш за ѕвездите, ем си буташ сонди од одзади, ем ти трокира 5џито, ем слаб хуморот. Ако баце, продолжи си со глупостите.

Не може да не подлежи на гравитација и сигурно тој кај Роган бил овој:

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Велам ја благословен си ти. Знаејќи колкава тутурутка си, добро е што само некои работи ти немаат смисла (y)
За да ти имаат смисла, треба да се информираш од извори кои не се владини, ама дислексијата те јебе.

Ем ништо не знаеш за ѕвездите, ем си буташ сонди од одзади, ем ти трокира 5џито, ем слаб хуморот. Ако баце, продолжи си со глупостите.

Не може да не подлежи на гравитација и сигурно тој кај Роган бил овој:

Бафрадин не можам да бидам сериозен на темава башка што си чкарт дискутант. НЛО што нема погон на согорливо гориво нам познато, неговото движење согледано од видеата од америчка морнарица пркоси на законот за гравитација.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.494
Поени од реакции
7.853
Бафрадин не можам да бидам сериозен на темава башка што си чкарт дискутант. НЛО што нема погон на согорливо гориво нам познато, неговото движење согледано од видеата од америчка морнарица пркоси на законот за гравитација.
Видовме кој е чкартот, со примерот за ѕвездите, затоа и пробуваш со глупи фори.
Не може да пркосиш на законот за гравитација. Затоа е и закон. Гравитацијата си влијае на сите физички тела, но постои нешто што се вика левитација, ама чкарт дискутант ко тебе нормално ќе тресе зелени.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.605
Поени од реакции
43.594
Не може да пркосиш на законот за гравитација. Затоа е и закон. Гравитацијата си влијае на сите физички тела, но постои нешто што се вика левитација, ама чкарт дискутант ко тебе нормално ќе тресе зелени.
бафра, ти даваш аргументи од филм за деца. Ни у Стар Трек немаш летала без погон, само у фантазиите на Уфолозите и некој сличен детски филм.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.494
Поени од реакции
7.853
бафра, ти даваш аргументи од филм за деца. Ни у Стар Трек немаш летала без погон, само у фантазиите на Уфолозите и некој сличен детски филм.
Дислексичен, каде тоа ја дадов аргумент од филм за деца?

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
Но Бафрадине има тела на кои тој закон за гравитација кој ние го знаеме не влијае. Качи се на 300км да гледаш ѕвезди да те собере некој сателит и раат да бидеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom