Што бе ?! Досадно ти е во недела вечер па си ја читаше темава ?Ебено легендарна тема.
Тие денови Радио МОФ ја извади оваа фотографија, која еве и по 6 години уште не можам да ја извадам од главата...а Идриз кога им го убија, памтите ли вие тоа колку трауми предизвика низ Дебар Маало.
Камо да е само за ова. А овие на протестов, или се платени од некоја невладина, или се екстремно глупи.Maloumnive od protestov ispadnaa 100 pati pogolemi psihopati od samiot ubiec.
Se' uste ne mozam da sfatam kako bese dopusteno na takov nacin da go dehumaniziraat covekot,
najozoglasenite seriski ubijci vo svetot podobar tretman dobivaat.
@Флеш ja posra rabotata, toj znaese a ne kazaПрегледај го приврзокот 387713
Добро настрана заебанции, зошто никој не спомна дека Кунташе на 6ти јуни имало роденден? Маржмелоу ми е омилен десерт а и тој период бев у Згобје. Можевме да се организираме. Ке се соберевме 20-30 души ке го репортневме профилот и тоа би бил најголемиот поклон за малиот Кунташе.
A Patrisija bese koj/koja ustvari ?Флеш можда знаел, али Патрисија беше тогаш активна на форумот.
Че те ебам Чичин бев надвор од Македонија,од кај да знам .@Флеш ja posra rabotata, toj znaese a ne kaza
Nemase internet, vo nekoja pusta pustelija bese.Че те ебам Чичин бев надвор од Македонија,од кај да знам .
Другар ти ДелБој го има на профилна ... Требаше да те извести .... Јас бев Далмација па бев до Родос. Користев денови . Покќе кучкар еNemase internet, vo nekoja pusta pustelija bese.
Znaci ova vaka poke ne, kunta kinte ne ke zivej uste 100 godini pa kaj sme mu propustile rodenden, kaj ne. Mu gi eba na pesot 7 rodendeni radi tvojata neserioznost
Северна и промената на личните карти е PsyOps за да се оттргне вниманието од Кунташе.И јас мислам дека Кунташаче не беше исчезнат, најверојатно целава работа беше псај оп да се одтргне вниманието од кајганџиите од реалните проблеми као војната во Украина.