Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Чист сигурно не е. По мене 50/50 ситуација. Играчот кој беше удрен од Онана не ни играше со топката, тој позади него играше, ако добро видов.
Значи ако не играш со топка голманот има право да те утепа и да не е пенал така? :pos:
Лоша проценка на Онана беше далеку од топката и го избокса Калајџич. Чист пенал кога би била друга екипа место Јунајтед.

Значи ако не играш со топка голманот има право да те утепа и да не е пенал така? :pos:
Лоша проценка на Онана беше далеку од топката и го избокса Калајџич. Чист пенал кога би била друга екипа место Јунајтед.

Прво, не го отепа. Скокна врз него, не го удри. Друго, минатата сезона Јунајтед што се донесува на досудени пенали против него, и недосудени пенали во негова корист, беше една од најоштетените екипи во лигата. Така да вртиш глуп муабет, нешто што си потслушнал од времето на Фергусон.

Не тролам, ама некој да објасни која е замислата на Тен Хаг со играчов?

Сите денес го ругаа Гарначо, ама него барем го имаше (иако во негативна конотација), ова движечкава депресија не се ни приметуваше дека постои на теренот. Самиот став на фудбалеров е за никаде, ко да нема душа во него.

Ериксен кога влезе се виде дека се придвижи малце играта.

Еве ти одличен одговор.

Според мене главниот проблем на Тен Хаг е што во моментов во посед сака да игра нешто вакво:

Едноставно ни Шо, ни Бисака немаат квалитет да играат холдинг улога, и да им дадат простор и на Бруно и на Маунт да напаѓаат полупростори од двете страни. А генерално, во светот на фудбалот нема многу такви бекови. Не бива од секој ТАА, Стоунс, Лам, Алаба, Кимих.

И мислам дека што побрзо се помири дека офанзивната игра треба да изгледа поразлично, тоа побрзо Јунајтед ќе ја стабилизира играта во офанзива.
Е сега, тука проблемот е што Бруно ќе се помири дека ќе мора да падне подлабоко од Маунт, и да има полоша статистика. Шо ќе биде многу покорисен, зошто ќе може да се уфрла зад грб на Рашфорд, наместо да пробува да биде плејмејкер.

Транзициите нема да бидат проблем, ни од дефанзива во офанзива, ниту од офанзива во дефанзива, зошто буквално сите играчи се убиваат од трчање. Ама играта во посед, ќе мора да ја решат.

Прво, не го отепа. Скокна врз него, не го удри. Друго, минатата сезона Јунајтед што се донесува на досудени пенали против него, и недосудени пенали во негова корист, беше една од најоштетените екипи во лигата. Така да вртиш глуп муабет, нешто што си потслушнал од времето на Фергусон.
Не го удри убаво требаше појако. :pos:
И уште еднаш нема везе што Доусон играше со топката кога Онана влијае врз играта и прави очигледен фаул врз противнички играч при шанса за гол, исто како одбранбен играч коа фаулира у негов шеснаесетник е чист пенал без оглед дали е топката кај тој играч.

Не тролам, ама некој да објасни која е замислата на Тен Хаг со играчов?

Сите денес го ругаа Гарначо, ама него барем го имаше (иако во негативна конотација), ова движечкава депресија не се ни приметуваше дека постои на теренот. Самиот став на фудбалеров е за никаде, ко да нема душа во него.

Ериксен кога влезе се виде дека се придвижи малце играта.

Дупка беше и Ериксен, Ериксен исто не мрдаше.
1000011662.jpg

Bravo za Trashchester i nivnata prekrasna burnlie igra so podavanja do krilata i david_moyes nafrlanja vo 16tnik

Најслатки 3 поена ми се кога ривалите ќе горат од нервоза зошто не сме заслужиле. :gjavol:

Најслатки 3 поена ми се кога ривалите ќе горат од нервоза зошто не сме заслужиле. :gjavol:

Ke se izednace toa ne se kosi, nekade ke nema da dosudat za vas taka odi toa vo krug.

Patem prijatno sum iznenaden od igrata na Volvs ostanuva da se vide kako ke igraat koga se vo favoritska uloga.

koi rivali? rivali na trashchester sezonava se aston villa, brighton i totenham
Тоа се ривали на челзи они се мид тејбл.

Слабо пратиш фудбал изгледа. :D
Автоматски споено мислење:

Ke se izednace toa ne se kosi, nekade ke nema da dosudat za vas taka odi toa vo krug.

Patem prijatno sum iznenaden od igrata na Volvs ostanuva da se vide kako ke igraat koga se vo favoritska uloga.
Вулфс очекувам за опстанок да се борат со Евертон, Шефилд и можда Форест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom