Ќебaпи вo Скoпје

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
momci ako ne vi odgovara cenata ne idete. ocigledno dobro im odi i so vakvi ceni taka da neka si teraat duri mozat.

Attachments

• IMG_8569.png
    IMG_8569.png
    3,8 MB · Прегледи: 71
Последно уредено:
Jas jadev kaj Destan pred edno 2-3 godini prv i posleden pat. Posle jadenjeto skrsiv 3 cackalici dodeka gi izvadam toa zhilite od zabite. Katastrofa.

Периодов се погоди да јадам на повеќе места па така ги поминав Пчела, Едека, Тетекс и Космос. Овие последниве се без никакво двоумење кралеви на ќебапите во Скопје. Свака им част.

Периодов се погоди да јадам на повеќе места па така ги поминав Пчела, Едека, Тетекс и Космос. Овие последниве се без никакво двоумење кралеви на ќебапите во Скопје. Свака им част.
Podobri li od Fontana ?

Podobri li od Fontana ?

Не ме носел патот накај тој дел на Кисела Вода во последно време и имам подзаборавено какви биле таму, ама и покрај тоа ќе рискирам и ќе кажам најверојатно подобри и од таму.

Не ме носел патот накај тој дел на Кисела Вода во последно време и имам подзаборавено какви биле таму, ама и покрај тоа ќе рискирам и ќе кажам најверојатно подобри и од таму.
Брат,Фонтана е можда најјака за кебапи.Имаш и карши градежен,до Црешу кафиќ.Ненормално јак укус.

Fontana se jade sarska so kajmak, Fontana Venice potocno, za kebap Kosmos se kralevite vo gradot.

Ќе га посету у скоро време па ќе виду какви су, текна ми ск оти ги имав и куде Црешу туј дека е бија Нано Бар пред много године.

Ќе га посету у скоро време па ќе виду какви су, текна ми ск оти ги имав и куде Црешу туј дека е бија Нано Бар пред много године.
Нано бар ск е позади бибљотеку.Ама тамо нема кебапи хаха.Иначе има и едно местенце у чаршију неам појма како се вика,тачно на сред село куде чешме хахаха до онуј голему фонтану, исто много добри кебапи.Иако су шиптаpи келнери а ваљда и газда,у кујну сфе наши ги работиф.
А до туј кафану има едно мало биртииче,келнер Лука Дончиќ,пљукнат он.Што се вика повише личи на Дончиќа,него Дончиќ хахаха

Нано бар ск е позади бибљотеку.Ама тамо нема кебапи хаха.Иначе има и едно местенце у чаршију неам појма како се вика,тачно на сред село куде чешме хахаха до онуј голему фонтану, исто много добри кебапи.Иако су шиптаpи келнери а ваљда и газда,у кујну сфе наши ги работиф.
А до туј кафану има едно мало биртииче,келнер Лука Дончиќ,пљукнат он.Што се вика повише личи на Дончиќа,него Дончиќ хахаха
Turist se vika toa. Gazdata e koj drug ako ne torbule. Oni se masteri za kebapi i bureci vo Skopje. I boza. Siptаr ne znae kebap da prai, samo doner.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom