Ја па мислев целта на форумов е да сликаме даљинскаCelta na sekoj forum e spodeluvanje na informacii soveti preporaki mislenja I iskustva za toa se Forumite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па мислев целта на форумов е да сликаме даљинскаCelta na sekoj forum e spodeluvanje na informacii soveti preporaki mislenja I iskustva za toa se Forumite
Ја па мислев целта на форумов е да сликаме даљинска
Еееј! Не го задевај ЛепиЈа па мислев целта на форумов е да сликаме даљинска

Е конечно открив: Мојот Вирпул го произведува Мицу Хеви !!!
На еден од претходните постови (растурени Мицубиши) видов дека издувната перка и е дупла, исто како кај мене !!!
Е па можам и ја некоаш да бидам #најубав![]()
Не стариот (тој имаше Хитачи компресор) за новиов зборам. А тоа што Хисенс го копирале изгледот, па тоа е позната кинеска особина. Знаеш колку многу има Ајфони кои изгледаат како оригинали и имаат дури и некои нивни функции, а се по 200-300 $. Za saati da ne zborime, ima celi sajtovi so repliki na Ролекс, Омега... и кои на стручњаци им треба да ги отворат па да утврдат што е, а не па кутија од клима.Cekaj koj Whirlpool Stariot on-off model koj go imase ??? ( toj e oem Mitsubishi )
Noviot Whirlpool ti e oem Hisence
![]()
![]()
![]()
Не стариот (тој имаше Хитачи компресор) за новиов зборам. А тоа што Хисенс го копирале изгледот, па тоа е позната кинеска особина. Знаеш колку многу има Ајфони кои изгледаат како оригинали и имаат дури и некои нивни функции, а се по 200-300 $. Za saati da ne zborime, ima celi sajtovi so repliki na Ролекс, Омега... и кои на стручњаци им треба да ги отворат па да утврдат што е, а не па кутија од клима.
За вакви работи... историјати и кој модел кај е произведен... па и за дајлинска.... Лепи е закон!Greska si noviot Whirlpool ti e ( oem ) proizveden vo Hisence

Шо катара е ова Лепи, некој Hisense ваљда ама дали го носат кај нас тој модел?
Машала големчок изменувачот во надворешна...
![]()
CENTRCLIMAT.RU
docs.google.com
Ако нешто приметив од рускиве канали, па и коментари што им оставаат…Шо катара е ова Лепи, некој Hisense ваљда ама дали го носат кај нас тој модел?
Машала големчок изменувачот во надворешна...
![]()
CENTRCLIMAT.RU
docs.google.com
Ако нешто приметив од рускиве канали, па и коментари што им оставаат…
Е дека нешто многу многу не ги ценат GMCC компресорите! Или бар не толку многу колку Митсу и Хитачи.
Сега нели, од компресор до компресор има разлика… Даисекаи не може да се споредува со некој кинески оем, а овие најчесто и такви обични, нормални клими расклапаат.
А конкретно и оваа хајсенс е со GMCC.
Имаат и со хитачи модели знам…
Знам Лепи…Vo site Toshiba klimatizeri sega se GMCC Comressor ( normalno ima razlika od kompresor do kompresor ) sega nema Toshiba Compressor tuku GMCC Toshiba odkoga gi kupi Midea Toshiba I Carrier se e GMCC Toshiba zaednicki Comressor I za Midea I za Toshiba Carrier