Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.164
Поени од реакции
7.256
Najubavo spored mene e da se kladis na singl kvoti sto vredat.. taka na dolg rok.. oblozuvanjeto e maraton, ne e sprint...
Или евентуално на два пара,но не повеќе од тоа.Нас многу не ебе данокот на јаки добивки кога гледам колку ми земаат ми се плаче.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.747
Поени од реакции
4.688
Или евентуално на два пара,но не повеќе од тоа.Нас многу не ебе данокот на јаки добивки кога гледам колку ми земаат ми се плаче.
Najmnogu nè poebaa sto zabranija da se kladime na stranski kladilnixci.. ja pari pravev na marathonbet..

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.207
Поени од реакции
12.009
Druze ne gubis 300.000 evra, gubis skoro duplo
Точно, вкупниот влог е секогаш дупло од последната уплата, а вкупнио ќар е секогаш третина од последната добивка (плус некој процент кој во локална кладиона ќе ти замине во данок, па добро е да имаш неколку кладиони и онлајн како бекап - за да не те блокираат на уплата или избегниш данок).

Вака изгледа брза пресметка на 10 изиграни натпревари со вкупна банка од 5к еур.
1690655581323.png
Автоматски споено мислење:

Играј ги рол тикети до 3 во серија. Два пара ќе вадиш над 2 коефициент и 3 пати сигурно ќе погодиш во серија од 10 типувања. Две серии врзи такви, на коњ си. Одошто секој ден да играш сингл или дабл на нешто што и не знаеш како ќе излези.

Јас обично играм на еден тим или пак една лига.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.074
Пари се напунија тие што примат уплати, тоа е единствен начин да направиш пари. Млади деца од по 25 години возат коли од 20-30к евра а не работат ништо.

Имам 10к евра шо планирам да ги ризикувам оваа сезона, веќе најдов и 6 солидни играчи шо се нафатија на минимум 20 евра бет. Тикети шо не ми фаќат око ќе ги праќам кај друг.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.164
Поени од реакции
7.256
Пари се напунија тие што примат уплати, тоа е единствен начин да направиш пари. Млади деца од по 25 години возат коли од 20-30к евра а не работат ништо.

Имам 10к евра шо планирам да ги ризикувам оваа сезона, веќе најдов и 6 солидни играчи шо се нафатија на минимум 20 евра бет. Тикети шо не ми фаќат око ќе ги праќам кај друг.
Од такви што примаат уплати,која ќе биде гаранцијата дека ќе ме исплатат?Заебанција е и тоа ,немаш никаде доказ дека треба да те исплатат само усмен договор да речеме.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954

Прати ми ги тие мене што примаат така уплати да ги видиме:D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.074
Од такви што примаат уплати,која ќе биде гаранцијата дека ќе ме исплатат?Заебанција е и тоа ,немаш никаде доказ дека треба да те исплатат само усмен договор да речеме.
Еден незнам шо не е исплатен, или па некој да не плати шо должи. Обично се луѓе од ист град и шо се познаваат, сигурен сум дека има и од твојот град вакви опции. Распрашај се, особено ти бидејки играш на големи суми.

Сепак тоа е за луѓе кои ги познаваш лично и имаш доверба, неможеш тоа на нет да го правиш со некој шо никојпат не си го видел.

Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Mnogu e poednostavno odis vo Srbija si otvoras smetka na balkanbet depozitiras kolku sakas i posle od Makedonija se kladis preku vpn srpska IP adresa i mirna glava...
Top koeficienti/ponuda i bez danok...
Za verifikacija na smetkata potrebno e samo pasosh i nisto drugo ne baraat ni adresa na ziveenje ni butur.

Denes Swiatek,Zverev i Fritz bi trebalo lesno da gi osvojat turnirite epten se favoriti. Vkupen koef pravat 1.70

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.747
Поени од реакции
4.688
Mnogu e poednostavno odis vo Srbija si otvoras smetka na balkanbet depozitiras kolku sakas i posle od Makedonija se kladis preku vpn srpska IP adresa i mirna glava...
Top koeficienti/ponuda i bez danok...
Za verifikacija na smetkata potrebno e samo pasosh i nisto drugo ne baraat ni adresa na ziveenje ni butur.

Denes Swiatek,Zverev i Fritz bi trebalo lesno da gi osvojat turnirite epten se favoriti. Vkupen koef pravat 1.70
Ja mislam Djere moze da otkine 1 set..

Kajgana Shop

На врв Bottom