па колку сакате вие, последно место да го стават за менувач? Мерцедес 2021ва секоја трка мотори менуваше да парира на Ред Булот па 5 места му даваа на Сер Луис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што е Ферари крив толку е и Леклер. Премногу грешки и он направи. Совршена комбинација на медиокритет се.Meanwhile Ferrari fans:
Смешно е што МекЛарен успеа да се искачи лани, падне на крај на сезона и почеток на оваа и еве кај половина сезона да се враќа назад у врвот И ТОА СО ДВАТА ВОЗАЧИ. Додека Ферари успешно стагнираат па и тонат.
Му ја ебавме кариерата на Леклер за сите пари, не дека и он не заеба сам у неколку прилики али тоа е тоа. Ќе си почекаме уште неколку години да се понадеваме на успех у 2026та, ако кикснеме и таму, здравје 2030 некои промени, или на крај краева WEC ќе си пратиме, таму барем освоивме нешто![]()
Да да дефинитивно тоа, не е дека Леклер извозе перфектно, ама мислам дека да имаше болид конкурентен низ цела фаза дека тие грешки и немаше да имаат преголемо значење, ма да може грешам. What if е сценарио, секако не се бега од фактот дека неколку пати има укакано ничим изазван.Колку што е Ферари крив толку е и Леклер. Премногу грешки и он направи. Совршена комбинација на медиокритет се.
Пиастри му ја еба трката на Саинц, No investigation needed. Среќа па OUT е
Скоро па иста ситуација од вчера со Хамилтон и Перез
Ако пишам што им мислам ќе треба да јадам бан на некое време од форумов, така да ќе преќутам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нешто тука смрди, колку и да е Макс подобар возач од Чеко, не може онаква разлика да прави, мислам дека не се исти болидите на Макс и Чеко, ако се прегледа детално болидот на Макс, сигурно има нешто нелегално таму ама тие шо треба да пронајдат - не смеат.