Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега и ја се разочарав што ти два пати си се разочарал (и тоа на невидено, е тоа е веќе чиста предрасуда) ама најбитно е ја да не се разочарам во климата, а засега шансите за тоа се мали :)
Толку ми ја извреѓа климата (??) ама сигурен сум кој ќе ја видиш/чуеш/осетиш ќе го смениш мислењето.
Ovcite se brojat navečer, a klimite na zima. Najvažno od se e ti da bideš zadovolen.
Mene mi e mnogu zabavno što so tvojot kinez si zadovolen.
Po stoti pati će se dokaže deka site kinezi ne se loši ama i deka baš site japonci ne se dobri.

Ovcite se brojat navečer, a klimite na zima. Najvažno od se e ti da bideš zadovolen.
Mene mi e mnogu zabavno što so tvojot kinez si zadovolen.
Po stoti pati će se dokaže deka site kinezi ne se loši ama i deka baš site japonci ne se dobri.
Za kinezite znaeme deka se od Kina, za japoncite znaeme deka 99% ne se od Japan.
Golema razlika.

Добро,и сега откако сите не убедивте дека кинеските клими се подобри од јапонските а успут и 2-3 пати поефтини, настана тишина, нешто и темата замира, па што ќе се зборува кога се е јасно. Пред фактите и боговите молчат.
Демек јакиот доказ-јапонците не се правеле во Јапонија и затоа .... Па и Мерц, БМВ, Ауди, Волво... се прават низ цел свет и пак се подобри од оригинал европската Дачија.
А тоа што Дачија добро се продава не е поради квалитетот. Исто е и со кинеските клими.
Имаше една изрека, не ми е криво што не лажат, туку што мислат дека им веруваме :):)
Од мене толку за ова, а вие продолжете да ги убедувате понеупатените дека црното е бело, дека кинеските клими се оригинал кинески и затоа се ЕХЕЕЕЈ !

Nikoj nema da ti poveruva na muabetov, da kupeše japonec i će se najdeše nekoj, vaka ja uprcka načisto.

А рекламава за нов модел, една сликичка…
Барем колку пари е, шро чудо е да знаеме..

Mislam deka toj nov Gree model e ovoj model na ( TOYOTOMI Erai ) oem Gree

018815_1-1.jpg

018815_1-1.jpg
Greska lepi…..pocekaj malce, modelot e epten taze, nitu dalinskoto nego znaes.
Автоматски споено мислење:

018815_1-1.jpg
Ovoj model e veke edna godina, Toyotomi vika za nego Made in Japan….hahaha…..kako drugite japanki, a e made in Gree.

Greska lepi…..pocekaj malce, modelot e epten taze, nitu dalinskoto nego znaes.
Па можеле друже да го стават на слика да го видиме тоа технолошко чудо од семоќните Грее, не ми се верува први во свет даљинско направија замисли можеш со него и клима да контролираш.

само ради даљинското уредот одма добива на снага на -30 испорачува неверојатни 9.7кв топлина при потрошувачка од само 83вати
Dalecinsko na GREE AIRY e vakvo so magnet kako na ( Gree Clivia ne se nosi vo MKD )

0_Black-Remote.png
Каде ја има климава друже, ме убеди со магнетното даљинско едноставно ова е мастхев уред за ладење греење на домот.

Па можеле друже да го стават на слика да го видиме тоа технолошко чудо од семоќните Грее, не ми се верува први во свет даљинско направија замисли можеш со него и клима да контролираш.

само ради даљинското уредот одма добива на снага на -30 испорачува неверојатни 9.7кв топлина при потрошувачка од само 83вати

Каде ја има климава друже, ме убеди со магнетното даљинско едноставно ова е мастхев уред за ладење греење на домот.
Poleka, ima vreme……
Автоматски споено мислење:

TOYOTOMI Erai e gree clivia ( no gree clivia ne se uvezuva vo MKD )

1828467-TOYOTOMI-328BV-03-560x560.jpg
Pak greska lepi…..ne letaj, poleka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom