- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.710
- Поени од реакции
- 7.612
Za kolku m2 e procistuvacov ?Јасно е. Поентата е да не си помисли некој овде дека ако имаш прочистувач ќе немаш грам прашина по полиците.
Prasuvam posto ednas pisuva 40m2 a i 120m2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za kolku m2 e procistuvacov ?Јасно е. Поентата е да не си помисли некој овде дека ако имаш прочистувач ќе немаш грам прашина по полиците.

Во 99м2 со висина 2,6м има 257м3.Различни модели. Конкретно мојот Winix Zero покрива 99м2
Прегледај го приврзокот 325527
Не се согласувам со оваа констатација!време им треба на сите прочистувачиза да исчистат и не треба да се гасат кога е загадено.
A COP > 4....za te pare odlican modelI drugi komad Gree Muse profi 12 takodje sredjen kao i jesenas prvi. Prvi je bez problema odradio celu zimu, i jako, i slabo, i kulturno i pedantno. Rade kao japanski satovi. Gree model Muse je odlicna klima uz malo egzibicija. Gornji pik je sada oko 1900-2000w. Pozdrav svima
I drugi komad Gree Muse profi 12 takodje sredjen kao i jesenas prvi. Prvi je bez problema odradio celu zimu, i jako, i slabo, i kulturno i pedantno. Rade kao japanski satovi. Gree model Muse je odlicna klima uz malo egzibicija. Gornji pik je sada oko 1900-2000w. Pozdrav svima
Не знам што сте муабетеле, ама твојава оцена (2/5) за срце ме уједе.Taste of Cherry го имавме во Клубот. Скролни низ темата да видиш што сме муабетеле.

Дајан Китон у 3ката игра? Не ми текнува во првите два дела дека ја видов.
Скоро ги гледав првите два дела за прв пат и поима немав дека она е Кеј. Не личи воопшто.Една од најдобрите сцени во филмската индустрија.
I drugi komad Gree Muse profi 12 takodje sredjen kao i jesenas prvi. Prvi je bez problema odradio celu zimu, i jako, i slabo, i kulturno i pedantno. Rade kao japanski satovi. Gree model Muse je odlicna klima uz malo egzibicija. Gornji pik je sada oko 1900-2000w. Pozdrav svima
@StrelecA COP > 4....za te pare odlican model
Za vise od toga trebo si da uzmes A+++ klimu ko AmberNordic