- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 9
Robert Englund е правиот Freddy Krueger. Мислам дека никој не може да го замени. Како што кажаа погоре - бледа копија на оригиналот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Токму затоа и ги прават, знаат дека Фреди има фан-база и можат да прават лесни пари на тоа. Се разбира, ние сме пирати, од нас нема да видат ни центКолку ќе биде само тапа овој новиов дел Фреди Кругер,дежа ву на претходните делови...но како и да е,бидејќи претходните делови ги имам гледано сите до еден,ќе го гледам и овој,колку и да е тапа.
Ајде и јас да не сум покусо...По препорака на една секси форумџика го гледав и јас вечерва Dead Silence и можам да кажам дека после долго време гледам хохор филм и навистина е добар, не сум љубител на вакви филмови ама овој може да се пофали ептен позитивно....Како што не гледам хорори воопшто ќе пишам 10/10
ПС. И знам дека нема да спијам од језивите кукли...Никогаш не сум ги сакал![]()
Си ја утнал темата малку.едно прашање: Како се викаше еден филм, со кукли, што се живи, и постојано ќе убиваат луѓе, па куклата дури и дете ќе има мн интересен беше ама ич не ми текнува името. Ако го знае некој нека пиши да глеам нешто вечерва![]()
Паднавме на муабет со другариве ко им реков дека требит да дојдет маскирани за мојот роденден и едниот рече дек ќе се маскират во врколак, а другиов велит "јас во женскана од Evil Dead".
![]()
Најак! Еден од најаките хорор филмој!