Хорор филмови

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Имам предрасуди за филмови постари од 2000та :)
Ти имаш предрасуди за уметност ваљда.:) Најдобрите филмски дела се од 60-та па до 80 и некоја снимени. Tenant е чудо од филм, те ебе во мозок, а Полански .... Полански ѕвер.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ти имаш предрасуди за уметност ваљда.:) Најдобрите филмски дела се од 60-та па до 80 и некоја снимени. Tenant е чудо од филм, те ебе во мозок, а Полански .... Полански ѕвер.
Јбг и ја не сум уметник :) И за што се работи во тој Tenant ве молам кажете ми :pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Штом толку напињаш боље и не го гледај. Со сила убавина не бидува!
После Birds и Psycho,психа ме тепа за филмови постари од 2000,ефектите се страшни и не фала,не гледам веќе филмови :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ни еден филм не треба 2 пати да се гледа :smir: Овој го имам гледано.Btw,реалистичен ми треба :)
The 6th Sense, Fight Club, Memento, The 13th Floor..... сите се гледаат по 2 пати за најдобар ефект.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Синока имаше еден доста страшен филм на tv 1000.
Штета што навреме не го видов насловот на филмот но можам да кажам дека филмот е единствен кој ме преплашил до смрт.
Доколку го најдам името на филмот ке го постирам овде.
Побарав на програма ама не можев да го најдам името.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Синока имаше еден доста страшен филм на tv 1000.
Штета што навреме не го видов насловот на филмот но можам да кажам дека филмот е единствен кој ме преплашил до смрт.
Доколку го најдам името на филмот ке го постирам овде.
Побарав на програма ама не можев да го најдам името.
Според програмта http://mojtv.hr/kanal/tv-program/43/tv1000/2010-09-23.aspx, филмот треба да бил „Мрачни води“. Види го сликчето.

Kajgana Shop

На врв Bottom